Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem mondja el nekem, hogy ki volt az előző barátnője?
Előttem egy barátnője volt, egyetemista idejében.
Többször rákérdeztem, mindig az volt a válasza, hogy nem mondja el, mert az már a múlt, és nem folyásolja be a jelent és a jövőt.
Én csak annyit akartam volna megtudni, hogy hogyan nézett ki az a csaj.
Mert még mindig nem hiszem el, hogy szeret engem, és velem tervezi a jövőt. Nem látom magamban azt, amiért mellettem maradna.
Nektek válaszolt a párotok, ha kérdeztétek ilyesmit?
Nos… kiderült ki volt az exe, véletlenül benne maradt a messengerében, én meg rákérdeztem, az a bizonyos becenév* az exed? Erre mondta nagyon kínosan, hogy igen.
Na ott padlóra vágott. Mégis mi a fenét keres az üzenetei között az exe??? 2 éve nem írtak már, nem is ismerősök, de attól még az üzenet ott van. :(
Megköveteltem, hogy törölje ki azonnal őt, illetve minden mást is, akinél próbálkozott.
14: Miért fontos törölni minden 2 évvel ezelőtti üzenetet? Ettől úgy gondolod, jobb lesz a kapcsolat, kitörlődik a múlt, avagy mi az elképzelés?
Hogyha nem troll kérdés, helyedben komolyan elgondolkoznék szakemberen, mert addig sose lesz boldog párkapcsolatod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!