Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért nem mondja el nekem,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem mondja el nekem, hogy ki volt az előző barátnője?

Figyelt kérdés

Előttem egy barátnője volt, egyetemista idejében.

Többször rákérdeztem, mindig az volt a válasza, hogy nem mondja el, mert az már a múlt, és nem folyásolja be a jelent és a jövőt.

Én csak annyit akartam volna megtudni, hogy hogyan nézett ki az a csaj.

Mert még mindig nem hiszem el, hogy szeret engem, és velem tervezi a jövőt. Nem látom magamban azt, amiért mellettem maradna.

Nektek válaszolt a párotok, ha kérdeztétek ilyesmit?

júl. 18. 13:49
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
100%
a) mert lehet ismered, b) totálisan különbözik tőled az exe és nem akarja, hogy akkor utána ezen kattogj, c) mert a jelen érdekli nem a múlt, d)... ja ez nem opció, de k.rvára idegesítő amit csinálsz!
júl. 18. 17:44
 12/17 anonim ***** válasza:
67%
Mert semmi közöd hozzá.
júl. 18. 21:54
 13/17 anonim ***** válasza:
53%
Nem folyásolja be? Édes istenem!
júl. 18. 22:01
 14/17 A kérdező kommentje:

Nos… kiderült ki volt az exe, véletlenül benne maradt a messengerében, én meg rákérdeztem, az a bizonyos becenév* az exed? Erre mondta nagyon kínosan, hogy igen.

Na ott padlóra vágott. Mégis mi a fenét keres az üzenetei között az exe??? 2 éve nem írtak már, nem is ismerősök, de attól még az üzenet ott van. :(

Megköveteltem, hogy törölje ki azonnal őt, illetve minden mást is, akinél próbálkozott.

júl. 22. 08:49
 15/17 Grizesteszta ***** válasza:
Na, es most jobb ettol neked? A ficko torolt, ezentul meg majd azonnsl torli az uziket, hogy ne legyen nyom. Es elgondolkodik azon, hogy biztosan te kellesz az eletebe? Egyebkent dokkal jobb a regi no, mint te? Mert ugye, ha nem lenne jobb, nem zavarna, hogy ott az uzi....
júl. 22. 08:53
 16/17 Grizesteszta ***** válasza:
Ja, es az, hogy te "kovetelsz"- ez hogy folyasolja be kettotok kapcsolatat? :)
júl. 22. 08:55
 17/17 anonim ***** válasza:
100%

14: Miért fontos törölni minden 2 évvel ezelőtti üzenetet? Ettől úgy gondolod, jobb lesz a kapcsolat, kitörlődik a múlt, avagy mi az elképzelés?

Hogyha nem troll kérdés, helyedben komolyan elgondolkoznék szakemberen, mert addig sose lesz boldog párkapcsolatod.

júl. 22. 09:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!