Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha egy ronda férfinek azt mondja a barátnője, hogy jól néz ki, akkor kinek hazudik igazából?
Kérdező ne haragudj meg, de te buta vagy, és egyszerű mint egy szög.
Senkinek nem hazudik!
A szépség egy az agyban lezajlott kémia része, eredménye.
Ez nem attól függ, hogy hány százalékban tetszik a másik nemnek, és nem is attól, hogy neked tetszik.-e vagy sem.
Ezért van az, hogy míg egy ember az egyiknek szimpatikus, addig a másiknak unszimpatikus, ok nélkül agyba főbe vernéd.
Én nem vagyok szép, teljesen átlagos, de férfias férfi vagyok, a nagyon jó nők és az átlagon felüliek szoktak leállni velem, az a kategóriám.
Az exem is egy hosszúcombú, hosszúhajú, dögös alakú szőke, kék szemű nő volt, a pasik utánafordultak az utcán.
Szerettem, de valami hiányzott, ahogy az elődjeinél is.
12 éve egy mások által átlagon alulinak titulált nővel vagyok, bozontos "boszi", viszont fülig szerelmes vagyok belé, a mai napig imádom, a mindenem!
Az ismerőseimtől pont ugyan ezut kaptam, hogy nem értik, az emberek általában jobbra cserélik...
Tudod én jobbra cseréltem, mert nem véletlen a mondás:
A külső megfog, a belső megtart.
Számomra szép kivülről, okos, figyelmes, nagyon jó "szerető". (nem státuszként írtam)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!