Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak hozzászólásait várom: "lejjeb" adnátok"? Mit gondoltok? /bővebb lent/
Szinte csak olyat lehet olvasni, hogy ezt tette a pasim, így bánt velem stb.
Kíváncsi lennék a Ti véleményetekre, tapasztalatotokra is, milyenek a mai lányok, nők, miket tettek veletek, hogyan bántak el veletek? Adnátok lejjebb az "igényetekből",hogy olyan párt találjatok,akikre vágytok? Ha igen, mik lennének azok?
Kedves 24 éves pasi... aki többször irt ide és taln elsőként is válaszolt a kérdésre...
Én is nagyon értékelem, hogy mennyi mindent tanultál az előző kapcsolatodból és, hogy rájöttél, hoyg mit akarsz igazán egy nőtől...
De azért mégis megkérdezném, hogyan birtad az előző barátnőddel 3 évig a kapcsolatot ha a felsoroltjaid közül csak az ápoltság meg dekorativ volt?
Megértem ha pár hónapig még birod de 3 év azért mégse semmi...és még ő akarta, hogy veddmeg te a cigit...Jó sokáig birtad azért ezt a rossz kapcsolatot...
12:44 pont ez vetődött fel bennem is :) Hogy a csudába bírhatta egy olyan nő mellett addig? Mondjuk biztos megvolt rá az oka.
Adnátok lejjebb az "igényetekből",hogy olyan párt találjatok,akikre vágytok?
Nem adnék lejjebb semmilyen igényemből. Én nem hiszem, hogy az én igényeim olyan hatalmasok lennének. Külsőségekben egyáltalán nem vagyok válogatós, ha együtt akarok megöregedni valakivel később úgyse a külseje fog számítani. Egyéb igényeim, hogy ne cigizzen, legyen házias, ne legyen neki büdös a főzés, mosás, takarítás szerintem elfogadhatóak, ha egy komoly kapcsolatra gondol az ember, de ezek szerintem alap dolgok. Plusz jöjjünk ki jól egymással, legyen pár közös témánk ilyesmi. Részletezni nem fogom... Kb ennyi.
27F
Egyetértek az előző hozzászólóval. Semmi extra nem kell, de elvárhatom, hogy szeressen, jöjjünk ki egymással, tudjuk megoldani közösen a problémákat, legyen közös témánk, legyen egyértelmű, hogy néha áldozatot is kell hozni a másikért, ha igazán szeretem. Természetesen, a dolog kölcsönös, ugyanezt fogom én is nyújtani neki.
Ennyi.
33/F
Az "első" vagyok. A 3 évet úgy bírtam ki, hogy abból csak az utolsó év volt az, amikor együtt is éltünk.
Amíg valakivel nem élsz együtt, addig nem tudhatod, hogy milyen lehet vele egy közös élet."Lakva ismeri meg egymást két ember"
Bíztam benne, hogy ha együtt leszünk jobb lesz...
Fél év együttélés után próbáltam vele megbeszélni a problémákat és mondtam neki, ha nem változik, akkor én lépni fogok.
Szerintem egy ilyen helyzetben próbál azért változtatni az ember, ha fontos neki a párja.
Tudom, hogy ez nem megy egyik pillanatról a másikra, de elég türelmes vagyok, ezért adtam még neki időt.
Egyébként írtam, hogy a lista közbe készült.
kedves ma 13:58
A mosás,főzés,takarítás nálatok is alap dolog kell hogy legyen ma már, nem csak a nőnél!
12:44 vagyok.
Most már jobban értem. Most ezután biztos az elején is észreveszed a nőket, hoyg kik milyenek lehetnek. Szerintem várható volt, hogy ez fog lenni amikor együtt éltek...és igen fél év alatt temérszetes h ki kell bezsélni é smég ha adsz időt az is fair...Elég sok időt adtál ahhoz képest, hogy semmit se javitott ki magából...igy akkor már értem h jobban tudatosult benned amit akarsz...
Amúgy kérdező egyetértek amit most irtál...én azért fiú létemre már elég sokmindent tudok főzni...és még sütni is egy kicsit...és ezt is meg lehet osztani a nővel...meg a takaritást is...
Persze egyedül én nem igazán takaritanék, mert unalmas de ha nem egydül kell akkor már élvezném is, mert igy akkor együtt lehet eltölteni az időt abban is:D
És még ráadásul beszélgetni is lehet...
Persze kevésbé lehet porszivózás közben:)))
Utolsó
Örülök annak, hogy te is ilyen vagy :-)
Jajj kössziii:D::D
Csak kár h sajnod nem minden nő érdemli meg:(
És akinek van egy ilyen lehetőség azok nem értékelik....
igen igy van...a pasik se érdemlik meg mind..
De az igyekezetet lehet értékelni...
Én inkább arra mondtam azt akik nem is igyekeznek és nem is próbálkoznak hozáá...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!