Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Férfiak hozzászólásait várom:...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiak hozzászólásait várom: "lejjeb" adnátok"? Mit gondoltok? /bővebb lent/

Figyelt kérdés

Szinte csak olyat lehet olvasni, hogy ezt tette a pasim, így bánt velem stb.

Kíváncsi lennék a Ti véleményetekre, tapasztalatotokra is, milyenek a mai lányok, nők, miket tettek veletek, hogyan bántak el veletek? Adnátok lejjebb az "igényetekből",hogy olyan párt találjatok,akikre vágytok? Ha igen, mik lennének azok?

2010. okt. 31. 22:41
1 2 3
 11/30 A kérdező kommentje:
Arra értettem,hogy majmolják egymást, ugyanolyan a hajuk, a ruhájuk, viselkedésük stb.
2010. nov. 1. 08:45
 12/30 A kérdező kommentje:

A kérdésemre még senki nem válaszolt!

"milyenek a mai lányok, nők, miket tettek veletek, hogyan bántak el veletek? "

2010. nov. 1. 08:59
 13/30 anonim ***** válasza:
100%

A legelső vagyok. A dekoratívot úgy értettem, hogy azért adjon magára és ha már nő, akkor legyen nőies.

Pl. rosszul vagyok attól mikor meglátok egy szép lányt és körbe van szegecselve a szája vagy a füle,

tele van tetoválással, esetleg acélbetétes bakancsban van.:S

Főzni csak néhány ételt tudok, de cserébe viszont tudok és szoktam is takarítani, mosogatni.

Szerintem meg kell osztani a házimunkát és nem szabad mindent a nőre hagyni, azzal a mondattal hogy női munka.

Ha ezt betartjuk, akkor évek múltán is nő marad az élettársunk/feleségünk,

nem fogja azt érezni, hogy otthon csak egy háztartási cikk-ként tartják számon.

És arra kérdésedre, hogy a mai lányok miket tettek...: Volt egy több, mint 3 éves kapcsolatom és amíg tartott az idő alatt

gondoltam végig, hogy mire is van szükségem ahhoz, hogy boldog legyek, így készült ez a lista.

A volt barátnőmben a felsoroltak közül 2 dolog volt meg: dekoratív volt és ápolt azon kívűl szerintem semmi, ezért szakítottam vele.

Túl sok volt a negatív dolog. Pl.elmentünk társaságba, meglehetett vele jelenni, de mikor mondott valamit röhögés tört ki, de nem azért,

mert olyan szellemes poént mondott volna, a szex az elején még jó volt, később már egyre kevesebb volt és nem miattam, annyit mondott erre,

hogy neki ez az igénye (havi 2 alkalom :s), a cigiről nem volt hajlandó leszokni és még el is várta, hogy én megvegyem neki, nem hogy főzni

nem tudott, 3 év alatt talán 2 szer csinált szendvicset, de azért is könyörögni kellett.

Hosszútávon nem lett volna működőképes kapcsolat.

Igen kedves Ez a válasz 75%-ban hasznosnak tűnik.

A válasz írója 81%-ban hasznos válaszokat ad.

A válasz megírásának időpontja: ma 06:18

ha szereted a másikat akkor elviseled a dolgait, de van egy pont ahol muszáj kimondani,

hogy így nem mehet tovább, mert nem fogod jól érezni magad a kapcsolatban.

Az ellentétek csak egy darabig vonzzák egymást, ha valóban hosszú távra tervezel,

akkor önmagadhoz hasonló tulajdonságokkal rendelkezőt kell keresned,

mert különben valaki feladja, előbb vagy utóbb de feladja. Ezért van annyi válás,

mert sokan csak utóbb döbbennek rá, hogy mégsem a Nagy Ő -vel vannak,

mert úgy házasodnak össze, hogy túl sok "hibáját" elnézik a másiknak,

bízva abban hogy majd úgyis megváltozik.

Rövidebben nem tudtam leírni, elég hosszú lett, bocsi! :)

2010. nov. 1. 14:43
 14/30 A kérdező kommentje:
24 évesen pasiként ilyeneket írni, ledöbbentem! Mármint pozitív értelemben! Teljes mértékben egyetértek veled :)
2010. nov. 1. 14:52
 15/30 anonim ***** válasza:

Köszi, szerintem a nőtársaid többsége is azt gondolja, hogy 24 évesen nem lehet valaki olyan komoly, mint mondjuk egy 32 éves, ezért van az, hogy a korom beli lányok is inkább a 30 felettiek közül válogatnak, sajnos.

Na mindegy, egyszer majd eljön az én időm is, csak várni kell. :)

2010. nov. 1. 15:20
 16/30 A kérdező kommentje:
Nem jutott eszedbe,hogy idősebbet keress?
2010. nov. 1. 15:22
 17/30 anonim ***** válasza:
Hát a Te korosztályod még inkább nem jönne össze nála fiatalabbal. Köztudott, hogy a nők nagyrésze csak nálánál idősebb padival kezd.
2010. nov. 1. 15:29
 18/30 A kérdező kommentje:

Írsz privit? Kitettem,de nem sokáig!

Minden az agyban dől el, a gondolkodásban! Sokkal fiatalabbnak látszom.

2010. nov. 1. 15:34
 19/30 anonim ***** válasza:
Megkaptad?
2010. nov. 1. 15:45
 20/30 A kérdező kommentje:
meg :)
2010. nov. 1. 15:51
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!