Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Hol ismerkedjen ég, olyan...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hol ismerkedjen ég, olyan típusú férfi, aki "pótmamát" keres?

Figyelt kérdés
júl. 16. 15:13
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:
70%

Nekem nincs faszhiányom. Én vekengek a gyakorin, hogy valaki tartsa el a lusta seggem?

De megértelek, így vezeted le a frusztrációdat. Ha másra mutogatsz, azt hiszed, nem tűnsz olyan szánalmasnak. Csak tudnám, ki bántott, amiért ennyi harag van benned.

júl. 17. 11:22
 22/23 A kérdező kommentje:
Ilyet sem mondtam. Van munkám, kevés a fizu,de szeretem csinálni.
júl. 17. 13:10
 23/23 anonim ***** válasza:
Ha valaki a házimunka 100%-át hajlandó megcsinálni, akkor az vár érte cserébe valamit, leginkább anyagi biztonságot. Te hűséget és szeretetet adnál cserébe, de az nem valami extra, hanen alap, enélkül nem megyünk bele kapcsolatba egyáltalán. Gondold ezt át visszafelé: olyan pasit keresek, aki eltart és felfogad nekem hávezetőnőt is, cserébe megígérem, hogy nem csalom meg. Hát nem hangzik jól.
júl. 17. 16:09
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!