Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem értem a barátnőmet! Miért csinálja ezt?
19éves vagyok,a barátnőm 16 lesz(decemberbe)
4hónapja vagyunk együtt.
a barátnőm még szűz,petting volt már de semmi több,sokszor elkezdtük már a dolgot de mindig leállított,és már kicsit unom ezt..
amikor elkezdenénk a szexet mindig mondja hogy fel van készülve csinálhatjuk,de aztán semmi
mér csinálja ezt?
ájj seje ettöl ne legyél ideges .nyugi csak azt hiszi felvan készülve de amikor már ott tartotok megied :))
és azért ha bele gondolsz csak 16 leszz vagy mmár annyi nem tudom ,nem tul sok :S
bocs hogy ujra irok .de kicsit nem érzed magad szánalmasnak hogy egy 15 csaj akarsz megdugni .????és te még is csak egy fiu vagy !azért én az elsőt nem egy iyen sráccal kipzelném el aki csak ennyire magára gondol :@ hogy rohadná meg teeee
dik
utolsónak:
nem érzem magam szánalmasnak :D inkább neked kéne annak érezni magad,még helyesen írni sem tudsz.
figyelj ő már a kapcsolat elején is mondta hogy ő benne lesz a szexbe,mért nekem kéne a hibásnak lennem? ő mondta,hogy benne lesz ezért is kezdtem bele a kapcsolatba(de nem csak a szex miatt.)
veled meg nem fogok vitatkozni...:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!