Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem értem a barátnőmet? Mit tegyek?
hány évesek vagytok?
egy hónapja vagytok együtt, és az neked fura, hogy még nem voltatok közösen bulizni?
én lassan egy éve vagoyk együtt a párommal, és még közösen mi sem voltunk bulizni.
szerintem az egy hónap az semmi. lehet, hogy te hamar szerelembe tudsz esni, így már most fülig odavagy érte, de lehet, hogy ő nem ilyen típus, és idő kell neki - talán több hónap is - hogy ki tudja mutatni, vagy egyáltalán érezni tudja azt, amit most te.
Beszélj vele.
Mi nem mondhatjuk el helyetted neki a dolgokat.
Szerintem még nem szerelmes beléd. De ez normális is! 1 hónap után ne várj még tőle komoly dolgokat, majd idővel, ha belédszeret, biztosan máshogy fog hozzád viszonyulni! Kivéve, ha túl fiatal még, akkor meg jobb hagyni őt (értem ezt a 15-6 évesekre is).
Én 19 vagyok, de 1 hónap után még én sem viselkedek máshogy egy sráccal, megvárom míg ő keres, kéretem magam kicsit...stb., lehet ez nála is így megy. Nyugodj meg, és várj még 1-2 hónapot, hátha változik. Ha nem, akkor nincs értelme folytatni. Remélem minden oké lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!