Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Normál esetben ki kellene ábrándulnom valakiből, aki foglalt?
Figyelt kérdés
Nálam ez változó
Volt akiből kiábrándultam mikor megtudtam, h menyasszonya van és így esélyem nincs. Másnál meg ugyanúgy továbbra is megvan a vonzalom..
#ismerkedés #Foflalt
júl. 12. 20:41
2/14 anonim válasza:
Nem, nem Kell Kiábrándulnod, az érzések nem Muszáj alapon szűnnek. Az etikai kérdés, hogy elkezdesz e nyomulni rá, vagy nyugtázod, hogy foglalt, és magadban őrlődsz egy ideig. Netalántán vagy e annyira aktív, hogy elfoglalod magad mással, amennyire csak az energiáidból telik!
3/14 anonim válasza:
Te tudod nálad mennyire van lent a léc, és beéred e ilyenekkel, vagy magasabb a szint és olyan kéne aki tisztel becsül is.
Ez a pasiknak is lejön persze hogy neki vihető vagy e, vagy van valamennyi tartásod is es max csak verheti rád meg lesse az asszonyt🤣
4/14 anonim válasza:
Nem hiszem, hogy "kell", de a gondolat, hogy valaki, aki megtetszett, mással szexel, nekem elveszi tőle a kedvemet.
5/14 anonim válasza:
Ha szereted a másik nő pináját kóstolni, akkor nem kell kiábrándulnod.
6/14 anonim válasza:
Nem.
Ribizlinek lenni teljesen természetes, ne érezd magad rosszul emiatt. Sőt, ápold és erősítsd ezen oldalad, hogy kiteljesedhess!
7/14 anonim válasza:
A nok tobbseget vonzak a foglalt ferfiak.. minket ferfiakat meg a nem foglalt nok.
8/14 A kérdező kommentje:
Most úgy érezem sikerült kiábrandulnom belőle, miután előttem beszélt a nőjéről
júl. 20. 12:03
9/14 anonim válasza:
Nyugi, nem tart sokáig! Hamarosan újra vele álmodsz! 🤭
10/14 A kérdező kommentje:
Összejöttünk :)
szept. 9. 18:46
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!