Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ismerkedesi fazisban napi...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ismerkedesi fazisban napi szinten mennyi chateles normalis?

Figyelt kérdés
Ha meg csak online ismerkedtek es nem talalkoztatok
2024. júl. 11. 15:02
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
100%

Én régebben, 20-25 évesen a kb. folytonos írogatást igényeltem. Teljesen be tudtam stresszelni, hogy 1-2 órán át nem írt vissza.

Azóta annyira megváltoztam, hogy teljesen leszarom😂Az se érdekel, ha csak 2 sort váltunk egész nap. A talik legyenek gyakoriak és tartalmasak. Ennyi számít nekem, nem szeretek írogatni. 28N

2024. júl. 11. 15:29
 12/24 anonim ***** válasza:
100%
Amennyi jól esik vagy amennyire igényetek van. Nincs rá szabály.
2024. júl. 11. 15:30
 13/24 anonim ***** válasza:
72%
Az idö meg fogja válaszolni a kérdést. De ismerkedési fázisban, ha min. napi 1-2-szer nem jelentkezik, akkor nem érdekled annyira. De engem pl. idegesítene az is, ha félóránként írna, mert nekem ezzel azt sugallná, hogy nincs élete, túlságosan ráér, nem csinál semmi értelmeset.
2024. júl. 11. 15:31
 14/24 anonim ***** válasza:
#13 vagy azt, hogy túlzottan akaszkodós típus és állandó figyelmet igényel, birtokló.
2024. júl. 11. 15:37
 15/24 anonim ***** válasza:
100%

Nehéz ezt megmondani, szerintem nagyon az elején elég a nap végén beszélgetni picit, és ha napközben szembe jön valami, pl. egy cikk, ami tudod, hogy közös érdeklődés, azt elküldeni neki. Egy pár randi után már mehet a majdnem egész napos chit-chat, de szerintem első 2 randi előtt fölöslegesek a jó reggelt üzenetek is, azok egy fals kötődést képesek létrehozni. (Persze első randi után szuper egy reggeli üzenet, hogy jól érezte magát és szeretné megismételni.)

Sosem tindereztem, de azt gondolom 3-4 nap chatelés után el tudod dönteni, hogy olyasmi - e, akit szeretnél, és onnan célszerű átrakni személyes síkra a beszélgetést.

2024. júl. 11. 15:47
 16/24 anonim ***** válasza:
62%
Nekem az egész napos csitcsetre senkivel nincs igényem. Az idegeimre menne. Szóval maradjunk annyiban, hogy egyénfüggő, kinek mi és hogy jó :D
2024. júl. 11. 15:50
 17/24 anonim ***** válasza:
100%
Én például utálok írogatni. Beszéljünk inkább este, aztán találkozzunk személyesen. Chatelne a fene egész nap.
2024. júl. 11. 15:53
 18/24 A kérdező kommentje:
Jo, szoval akkor ha nem beszelunk kb 0-24 az teljesen normalis es nem jelenti azt, hogy nem akar semmit?
2024. júl. 11. 16:02
 19/24 anonim ***** válasza:
100%
Persze, hogy normális. Beteges 0-24 egymáson lógni nemcsak ismerkedés alatt hanem még kapcsolatban is.
2024. júl. 11. 16:11
 20/24 anonim ***** válasza:
1-2 óra nekem untig elég.
2024. júl. 11. 16:19
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!