Ismerkedési fázisban a becézgetés az jót, vagy rosszat jelent?
Figyelt kérdés
Barátkozunk egy lánnyal, és az utóbbi időben elkezdett becézgetni, Zsolti helyett Zsoltikámnak szólít, ez jót jelent vagy rosszat? Gondolok itt arra hogy barátzónás, vagy esetleg közeledést, bizalmat kifejző jelzés is lehet, vagy abszolút ne foglalkozzak vele?2023. szept. 23. 08:52
1/4 anonim válasza:
Nekem ez olyan lekicsinylő személy szerint. Lehet persze, hogy kedveskedni akar, nem ismerjük a csajt. Más jeleket is kellene nézni, nemcsak a szavakat.
2/4 A kérdező kommentje:
Egyéb jelek tekintetében annyi megjegyzése volt már az elején hogy normális jóképű pasi vagyok, illetve szimpatikusnak tart, ezt szemtől szembe mondta.
2023. szept. 23. 09:09
3/4 anonim válasza:
De ez már minimum odabújást, kézfogást feltételez. Ha nem tetszik, mondd meg neki, hívjon máshogy.
4/4 A kérdező kommentje:
Nincs vele bajom, sőt, nekem tetszik hogy becézget. Közvetlenebbnek tünik igy, legalábbis nekem.
2023. szept. 23. 09:35
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!