Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők, őszintén! Ha 30 évesen is szűz lennél, meddig várnál az igazira?
#16:
Te hogyan tudsz valakit megbecsülni ha rögtön gyökérnek nevezel mást pedig csak opciókat sorolt fel téged illetően. Oda írta a HA szócskát. Tiszta idegbeteg vagy és egyáltalán nem tiszteled a válaszolókat akiket te kértél meg, hogy véleményt írjanak rólad. Tudod mit? Várj az igazira, de várhatsz rá míg ki nem purcansz ugyanis számodra nem létezik igazi ha te vagy olyan gyökér mint vagy. Hozzád csak szintén gyökér illik.
"Már miért lenne te nyomorék"
12 eve vagyok itt, de meg nem lattam not ilyet irni.....
40F incel
31-es:
Pedig az a kommentelő pont kiérdemelte azt a jelzőt :)
En 22 eves koromban leptem ki egy hosszu kapcsolatbol,addig volt tapasztalatom ket pasival. Es eleg prud is voltam ,nem vonzott valaki csak kinezetre valami plussz is kellett. Randiztam,de ennyi.
Na de aztan lefekudtem valakivel,aki tetszett,de o semmi komolyat nem akart.Elkezdtem en is szorakozni es ugy erzem en kieltem magamat,kiprobaltam tobb emberrel es egyaltalan nem bantam meg. Volt jobb,volt rosszabb is,inkabb azt banom,hogy ez a felfogasom nem volt meg hamarabb.
Pacsi, én 32 évesen várok az "igazira" :D
Marhára zavar engem is és megértem, ha a többség nem normálisnak titulál emiatt, nyilván szomorú, de nem lehet mindenkinek szerencséje sajnos.
23 éves koromig vártam, hogy olyannal veszítsem el akibe szerelmes vagyok, akivel együtt vagyunk. De nem vagyok az a típud aki bárkivel összeáll. Nem toronymagas elvárásokról beszélek, de kevés ember fog meg igazán, meg egyéb sok oka is volt, covid is stb stb.
Majd 23 évesen külföldi félŕv alatt az egyetemen megismerkedtem egy sráccal aki elsőre bejött. De úgy igazán. És biztos voltam benne (korábbi sikertelen tapasztalatok miatt), hogy én neki sose tetszenék. Nem így lett. Egyszer megcsókolt egy buliban és el se hittem, hogy ez megtörténik. Én őt gyönyörűnek láttam és alig hittem el amikor azt tapasztaltam, hogy ez kölcsönös. Végigsmároltuk azt az estét és brutál jó volt őrületes kémiával, de nem szex. Majd ez másodszorra is, teljesen random. Harmadszorra is összefutottunk (ott volt összejövetel ahol laktam). Ott is megcsókolt és annak az lett a vége, hogy lefeküdtünk. Bonyolult a sztori, nem azért nem lett több, mert ne lettem volna jó vagy épp ő nekem nem. Utána egyértelmű volt, hogy még jobban tetszem neki. Sose éreztem azelőtt ilyen vonzalmat, szenvedélyt, hogy a másik ennyire kíván, az akit én is.
Nagyon jól éreztem magam és fizikailag a szex se volt rossz. Tudtunk köznen kommunikálni, mindkettőnk elég laza szóval, nem erőltetett semmit, alap volt neki is a védekezés, nem volt semmi gáz.
Újra megtenném és nem bántam meg. Nem voltam szerelmed de ilyen őrült vonzalmat senkivel se éltem azelőtt át. Ha ilyet talál az ember azt mondom hajrá.
Sokan a kapcsolatukban se élik ezt meg. Van olyan barátnőm akinek sok kapcsolata volt, de nem élt át hasonlót. Nem cserélnék vele.
Nem várnék. Ennyi idősen már olyan cikinek tartanám, hogy inkább titkolnám és vénlányként halnék meg.
36/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!