Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők, őszintén! Ha 30 évesen is szűz lennél, meddig várnál az igazira?
Figyelt kérdés
Velem ez a helyzet. Pedig vonzó jó csaj vagyok. Sokan csapják a szelet de az egy sem érdekel. Aki meg érdekel annak meg én nem kellek!😂2024. júl. 11. 12:35
1/43 anonim válasza:
A fejem a falba verném, hogy a legjobb éveimet elcsesztem.
2/43 anonim válasza:
Elveszíteném valószínűleg valamilyen nagyon jó haverral akire jólesik rá nézni. Nem várnék az "Igazira" aki végigkúrta a várost.
3/43 anonim válasza:
21 éves koromig vártam. Vagyis nem várnék 40 évesen sem pláne nem 30 évesen.
4/43 anonim válasza:
Hát, tekintve, hogy nem vagyok ebben a helyzetben, így nyilván csak elméletben tudok válaszolni, de... én biztos nem várnék az igazira. Meg eleve, mit jelent az "igazi"? Oké, van egy fickó, aki bejönne, tök jó, az még nem biztos, hogy ő az igazi. Főleg, ha egyoldalú az érdeklődés, így aztán pláne nem várnám a töltöttgalambot aranytálcán. Világéletemben olyan voltam, hogy ha valakinek én nem kellek, akkor igyekszem megtalálni a módját, hogy minél hamarabb továbbléphessek érzelmileg, és olyannal akadjak össze, akivel kölcsönös az érdeklődés egymás iránt. Nyilván ezt könnyű mondani, tudom, nekem is megvoltak a magam sírásai, de a kapcsolat megszakítása/minimalizálása, tudatos figyelemelterelés, stb az sokat segített. És amikor ismét nyitott lettem, akkor kerestem az egyéb lehetőségeket. Ugye ez tizenévesen persze könnyebb, mint harmincasként, amikor mindenki nyitott, barátkozós, bulizós, stb, de azért most sem lehetetlen. Ha van legalább egy olyan barátod, akivel lehet programokat szervezni, akkor igyekeznék vele bővíteni a jelöltek listáját. Nem is feltétlenül azért, hogy a szüzességet megszüntessem, mert hát na, az csak egy dolog a sok közül, de alapvetően ha az ember társra vágyik, akkor 30-as éveiben van kb utoljára esélye arra, hogy még viszonylag kis csomagokkal érkezzenek emberek az életébe (értsd: csak egy válás, és nem válás+3 gyerek), mert aki normális, mármint emberileg, az ilyenkor már sok esetben foglalt, és csak rövid időre szabadul fel.
5/43 A kérdező kommentje:
Igazi= Párkapcsolat. Olyan férfi aki szeret.
2024. júl. 11. 12:55
6/43 A kérdező kommentje:
Egyes, ez nem kívánságra megy sajnos. Ezt dobta a gép.
2024. júl. 11. 12:55
7/43 anonim válasza:
De ha nem jött össze max 25 éves korodig akkor mire vársz? Nem kell pont szerelemből párkapcsolatban elveszíteni. Elég a vágy, vagy a kedvelés is.
8/43 anonim válasza:
6
Azért azt nehezen hiszem, hogy egy elmondásai szerint csinos nő 30 éves koráig egyetlen egy férfit sem talált, akivel kölcsönösen tetszettek volna egymásnak. Vagy akkor egy kő alatt éltél mindeddig.
9/43 A kérdező kommentje:
Nem sokat mozdulok ki az tény.
2024. júl. 11. 13:09
10/43 anonim válasza:
Ugyanebben a helyzetben vagyok, de engem nem az mozgat az életben, hogy jajj hát mindenképp el kell veszíteni...nem ez az életcélom. Ha lesz párom, akkor lesz, ha nem, akkor ez van, ezt dobta a gép, most csak azért nem fogok bárkivel lefeküdni, hogy elmondhassam, igen, ez is megvolt, kipipálhatjuk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!