Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tudok tenni hogy ne idegeskedjek?
A barátom a kapcsolatunk előtt nagyon sokat írt velem, amikor csak tudott hívott. Mostanra ez változott, mert kevesebb lett az ideje, többet is dolgozik de tudom hogy tudna rám néha legalább egy percet szánni ami nekem már elég lenne. Viszont nem akarom őt sem idegesíteni ezzel, de nekem olyan rossz érzés hogy már keveset beszélünk. Élőben viszont még mindig minden teljesen ugyanolyan mint eddig, csak nekem hiányzik hogy írjunk is. Mit tudok tenni hogy amikor nem ír, nem beszélünk ne azt gondoljam hogy ignorál és ne idegeskedjek? Nem azért idegeskedek mert ő csinálna valamit mert teljesen megbízok benne hanem rögtön olyanok jutnak eszembe hogy lehet direkt nem ír vagy haragszik rám. :(
Nagyon megszeretném ezt változtatni magamban mert nem akarom magam kikészíteni
Magyarul nehezményezed, hogy nem ír, mert DOLGOZIK.
Szakíts vele inkább. Jobb lesz neki nélküled.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!