Mit szoktatok tenni amikor nagyon idegesek vagytok?
Folyamat pofázok magamban. Ha egyedül vagyok otthon, akár hangosan is, máskor remélem csak annyit vesz ebből észre a külvilág, hogy néha vágok egy pofát vagy épp elmosolyodok. Próbálom úgy csinálni, hogy ne lehessen észrevenni.
Különben attól is függ mi váltotta ki az idegességet..
Nekem olyankor el kell vonulnom mindenkitől egy pár perc erejéig. Olyankor csak úgy tudom kitisztítani a fejem, ha egy 5-10 percig teljes nyugtom van, senki nem zargat, nem szól hozzám, és csend van körülöttem.
Apámtól örököltem a temperamentumom, és ilyen helyzetekben valami hihetetlen módon oda kell figyelnem, hogy ne vágjak sértő dolgokat a másik fejéhez, amit komolyan sem gondolok. Olyankor hajlamos vagyok nagyon nyersen és meggondolatlanul nyilatkozni, amivel persze csak tovább rontok/rontanék a dolgon. Hogy ezt megelőzzem, inkább mindenki érdekében igyekszem félrevonulni, vagy, ha nem tehetem ezt meg, háttérbe helyezni magam, amennyire csak lehet, és úgy lenyugodni.
Már egy jó ideje dolgozom ezen, van bőven javulás, de még nem tartok ott, ahol szeretnék.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!