Állandó idegeskedés / stressz ellen mit lehet tenni?
Évek óta állandó hasfájásom meg hányingerem van ha menni kell valahova vagy csinálni kell valamit. Párkapcsolataim se mentek ezek miatt. Eddig a sulis vizsgák miatt voltam mindig rosszul, aztán az első munkahely elkezdése miatt, most a forgalmi vezetést kezdtem el és nagyon rosszul vagyok minden este, nem tudok ellazulni, bekell buszonom mindig reggel a városba és a busztól is rosszulvagyok eleve.
Gyógyszert nem szedtem sose , nem akarok rászokni.
Sirhatnékom van , remegek , nagyon túlstresszelek mindent és nem tudom élvezni az életet pedig csak 20 éves vagyok
Orvosoknál is voltam de egyik sem tudott mondani semmit , magne B-t ajanlottak amit szedtem is egy darabig de nem éreztem javulást
Hogy kell jógázni? Néztem videókat de hiába csináltam a gyakorlatokat nem használt , fejben dől el? :(
Most csak azmiatt van a stressz bennem hogy hajnali fél4kor kelek , mert 5re járok vezetni, heti 3x , a busztól van bennem stressz , ami annyiban jön ki hogy alig tudok elindulni mert görcsöl és megy a hasam.
Valeriana Relax vagy valami természetes vagy növényi alapú nyugtató erre az időszakra amig vezetek , az érhet valamit?
19 órakor érek haza munkából , utána kevés kedve van az embernek sportolni mert kezdődik a nap szinte nemsoká
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!