Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Másnak is rosszul esne vagy csak nekem esik ennyire rosszul?
Voltam a barátomnál tegnap.
Diszkóba mentünk csak nem ott kötöttem ki anya nem engedi még az ott alvást.
Na és ott aludtam és éjjelre megéheztem.
Korgott is a hasam.
Barátom hallotta mert mondta is hogy korgott a hasam hihi.
De olyan rosszul esett hogy nem kínált meg miközben ő akárhányszor jön mindig nem is kínáljuk hanem hozzuk be az ételt.
Pedig ők tőlünk is tehetősebbek.:(
Olyan furcsa ez nekem most.
Kicsit csalódtam.
Nem kell tényleg a szivedre venni :)
Simán kérd meg, hogy ő nem enne-e szívesen, vagy valami és ha visszakérdi, hogy miért, te igen? akkor mondd, hogy hát picit kajás vagyok, vagy valahogy így :D Nálam az effajta rávezetéses módszer minden szituban bejön
15/L
nem, nem aludtam még fiúnál mielőtt bárki is belekezdene!
22:21-es: hát én nem tudom, csaj vagyok, de az ilyen körülírást konkrétan rühellem, szerintem mások sem lehetnek ezzel másképpXD inkább mondja meg neki, h éhes, mint hogy előadjon valami ilyesmi szöveget, mert egyértelmű, hogy mit akar elérni vele, és sztem ez a másikban azt az érzést keltené, hogy konkrétan hülyének nézi:D
ez persze az én véleményem. am. pedig nyisd ki a szád, és kérdezd meg, h nem tudna-e adni valamit. figyelmetlen volt, ennyi. szerintem túlreagálod.
Szerintem egy jó pasi megkérdezi a párjától, hogy éhes-e, nem hagyja a párját korgó gyomorral. Ez hozzátartozik ahhoz, amit úgy hívunk, hogy figyelmesség.
Elég régóta vagyok férjnél, katona férjjel (elég férfias típus), soha nem hagyott még "éhezni".
Szerintem jó a megérzésed, érdemes erről beszélgetni vele, elmondani neki, hogy jól esett volna, ha észreveszi magát.
Lehet nem direkt volt, de ha ilyen van nyisd ki a szád.
Nekem volt egy barátom, jó húsba volt...én meg vékony vagyok. Ott voltam nála még este 9kor se adott enni, magának hozta be a sok szendvicset..mondom neki hogy adjon enni, erre hogy nem mert így is kövér vagyok(és ő ezt komolyan is gondolta), de elvettem tőle, hát takarodjon már mi az hogy nem ad?:D Te is máskor mondd hogy mégy ki enni:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!