Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Másnak is rosszul esne vagy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Másnak is rosszul esne vagy csak nekem esik ennyire rosszul?

Figyelt kérdés

Voltam a barátomnál tegnap.

Diszkóba mentünk csak nem ott kötöttem ki anya nem engedi még az ott alvást.

Na és ott aludtam és éjjelre megéheztem.

Korgott is a hasam.

Barátom hallotta mert mondta is hogy korgott a hasam hihi.

De olyan rosszul esett hogy nem kínált meg miközben ő akárhányszor jön mindig nem is kínáljuk hanem hozzuk be az ételt.

Pedig ők tőlünk is tehetősebbek.:(

Olyan furcsa ez nekem most.

Kicsit csalódtam.

2010. okt. 31. 17:31
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:

Nem kell tényleg a szivedre venni :)

Simán kérd meg, hogy ő nem enne-e szívesen, vagy valami és ha visszakérdi, hogy miért, te igen? akkor mondd, hogy hát picit kajás vagyok, vagy valahogy így :D Nálam az effajta rávezetéses módszer minden szituban bejön

15/L

nem, nem aludtam még fiúnál mielőtt bárki is belekezdene!

2010. nov. 3. 22:21
 12/17 anonim ***** válasza:

22:21-es: hát én nem tudom, csaj vagyok, de az ilyen körülírást konkrétan rühellem, szerintem mások sem lehetnek ezzel másképpXD inkább mondja meg neki, h éhes, mint hogy előadjon valami ilyesmi szöveget, mert egyértelmű, hogy mit akar elérni vele, és sztem ez a másikban azt az érzést keltené, hogy konkrétan hülyének nézi:D

ez persze az én véleményem. am. pedig nyisd ki a szád, és kérdezd meg, h nem tudna-e adni valamit. figyelmetlen volt, ennyi. szerintem túlreagálod.

2010. nov. 3. 22:29
 13/17 anonim ***** válasza:

Szerintem egy jó pasi megkérdezi a párjától, hogy éhes-e, nem hagyja a párját korgó gyomorral. Ez hozzátartozik ahhoz, amit úgy hívunk, hogy figyelmesség.

Elég régóta vagyok férjnél, katona férjjel (elég férfias típus), soha nem hagyott még "éhezni".

Szerintem jó a megérzésed, érdemes erről beszélgetni vele, elmondani neki, hogy jól esett volna, ha észreveszi magát.

2010. nov. 3. 23:07
 14/17 anonim ***** válasza:
Tény, hogy nem volt valami úriember, de én személy szerint ezen nem akadnék fönn. :)
2010. nov. 3. 23:28
 15/17 anonim ***** válasza:

Lehet nem direkt volt, de ha ilyen van nyisd ki a szád.

Nekem volt egy barátom, jó húsba volt...én meg vékony vagyok. Ott voltam nála még este 9kor se adott enni, magának hozta be a sok szendvicset..mondom neki hogy adjon enni, erre hogy nem mert így is kövér vagyok(és ő ezt komolyan is gondolta), de elvettem tőle, hát takarodjon már mi az hogy nem ad?:D Te is máskor mondd hogy mégy ki enni:D

2010. nov. 14. 23:46
 16/17 anonim ***** válasza:
Utsó! Lehetnél magadra annyira igényes, hogy az ilyen bumburnyák fiúkat elhessegeted...Mert gyerekszobája nem volt az biztos.
2010. nov. 15. 20:30
 17/17 anonim ***** válasza:
Azután nem sokkal el is hagytam, mert nem csak ennyi rossz tulajdonsága volt. Szerencsére hamar kiismertem.
2010. nov. 15. 22:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!