Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miert van ez a ferfiaknal?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miert van ez a ferfiaknal?

Figyelt kérdés

Ugy vettem eszre, hogy altalaban jobban erdeklik a pasikat az olyan nok, akik nem annyira mutatjak ki a tetszesuket, esetleg kicsit (poenkodva) csipkelodosek is veluk. Es kevesbe azokat, akik latszolag odavannak ertuk es folyton keresik oket, irnak nekik stb.

(Persze nem mondom, hogy nincsenek kivetelek)

2024. júl. 5. 18:43
 1/9 anonim ***** válasza:
95%
Nőként mondom, persze, hogy a visszafogottabb, nem ragadáncs nőket keresik, a férfi dolga a kezdeményezés. Nem azt mondom, ha tetszik egy férfi, ne adj apró jeleket, de hogy én fussak utána, meg írkáljak folyton, meg keresgessem állandóan, na én ezt biztos nem csinálnám. Ha kellesz egy férfinak, keres, érdeklődik magától.
2024. júl. 5. 18:48
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
Ez a többséggel így van nemtől függetlenül,hogy izgalmasabb, jobban fenntartja az érdeklődést,ha valaki nem árasztja úgy el bókokkal meg üzenetekkel.
2024. júl. 5. 18:48
 3/9 anonim ***** válasza:
86%

Azért bármelyik verzió is van...az Egyértelműséget szereti az ember.

Ne játszadozzon.

2024. júl. 5. 18:52
 4/9 anonim ***** válasza:
100%

Normálisabb embereknél nem baj, ha bókolnak nekik, nem szállnak el és kezdenek el játszmázni, aki meg kedvesség hatására el kezd játszmázni, az meg mehet.

Most pl mondjuk bennem van az, hogy én ìrni akarok annak, akivel randizok, akkor írok. Minek játszmázni, jajj nem írok, nehogy azt higyje érdekel vagy mi???

Normális emberek, mint mondtam ezt értékelik.

Nyilván nem kell átesni a ló túloldalára sem... meg kell találni itt is az egyensúlyt, mint mindenbe.

2024. júl. 5. 18:59
 5/9 anonim ***** válasza:
100%

Flört és bókok, kisebb poénok nyilván beleférnek a nő részéről is,de azt gondolom, kicsit megterhelő lehet mondjuk az ő üzeneteivel kelni és feküdni, rögtön az elején...

Egyszerűen elveszti a varàzsàt az ismerkedési folyamat.

2024. júl. 5. 19:30
 6/9 anonim ***** válasza:
68%

Pont most dobott fel egy ilyen mémet:

"Mikor addig játszod az elérhetetlent, hogy végül lemond rólad..🙄"😅😅

2024. júl. 5. 19:38
 7/9 anonim ***** válasza:
100%
Mindenki jobban szereti eleinte a visszafogottabb embereket. A ragaszkodás, ömlengés időszaka akkor van, amikor már hivatalosan együtt vagytok, szerelmesek vagytok, de egy szimpla ismerős ne viselkedjen már úgy, mintha én lennék az élete értelme, mikor talán néha beszélünk pár mondatot. :D Ez ijesztő.
2024. júl. 5. 20:28
 8/9 anonim ***** válasza:
49%

Nálam ez nincs így. Ha vonzónak találom és egy hullámhosszon vagyunk, egyáltalán nem zavar ha jobban megnyílik és akár egész nap beszélgetünk, beavat az életébe. Számomra nagyon imponál, ha már kezdetektől nagy az összhang, nincs játszmázás és nem okoz gondot akár heti többször találkozni.

Környezetemben viszont van olyan barátom, aki szeret harcolna, állítása szerint így jobban értékeli ha sikerül mégis valamit összehozni. Ő viszont leginkább szexkapcsolatban utazik, míg nekem párkapcsolat a cél.

2024. júl. 5. 21:34
 9/9 anonim ***** válasza:
Nagyobb a kihívás, a harci kedv.
2024. júl. 6. 11:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!