Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » "Becsulj meg egy ferfit vagy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

"Becsulj meg egy ferfit vagy ha nem becsulod meg, majd lesz**ja mas." Ez szo szerint kell erteni?

Figyelt kérdés

Tiktok lattam ezt a gondolatot es 20 ezer lajk volt rajta es eleg sok ejszakai eletet elo fiu ujrakozolte..szoval elegge tetszik az a gondolat a ferfiaknak. Nekem nincs tapasztalom ilyen teren, nem volt még kapcsolatom de ezt tenyleg szo szerint kell erteni? Szerintem ezt inkabb suttyo ferfiak irtak es azok is lajkoltak be ennyien de mi ez? Mire gondolnak?

Nyersen fogalmza ha nem adom meg neki azt hogy lesz**pom elegszer ,akkor majd megy es megteszi helyettem mas?

2024. júl. 4. 22:37
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
48%

De főleg a kicsik bohóckodnak ott, és az ő életüket irányítja.

Glamour napokon a Rossmann parkolóban láttam egy fiatal lányt, ahogy az autójában ül, és pofázik hajbalzsamokról a telefonja kamerájába, egy másik csaj meg a Pennyben live-ozott, miközben bevásárolt, rá is szólt egy bácsi, hogy nézzen a lába elé, mert folyamat nekiment a kosaraknak.

2024. júl. 5. 00:11
 12/19 anonim ***** válasza:
0%
Igen megteszi helyetted màs.f
2024. júl. 5. 00:56
 13/19 anonim ***** válasza:
100%
12, és téged kielégít az, ha a másik nem élvezi a szexet, csak kötelességből hagyja?
2024. júl. 5. 01:04
 14/19 anonim ***** válasza:
76%

11

Már nagyon régóta nem csak arról szól a tiktok, hogy tinik bohockodnak. Nagyon jó tartalmak is vannak, csak meg kell találni.

2024. júl. 5. 01:32
 15/19 anonim ***** válasza:
100%

14

Ez a pasikra is ugyanúgy igaz. Ha nem törődik megfelelően a partnerével, akkor az máshol fogja keresni, ami hiányzik neki.

2024. júl. 5. 01:34
 16/19 anonim ***** válasza:
79%

"Nem a szex a lenyeg te buta liba.."

Olvastad a kérdést, hülyegyerek?

2024. júl. 5. 02:07
 17/19 anonim ***** válasza:
100%

A megbecsülés nem szinonímája annak, hogy lesz.pod. Ettől függetlenül egy jó társat, igen is meg kell becsülni, legyen az akár férfi, akár nő, különben előbb-utóbb, érthetően tovább áll. Aki számomra értékes, azt megbecsülöm, szeretem.

Az idézett gondolat egyébként nyilván túlmutat a szó szerinti értelmezésen, de akárhogy is: közönséges, obszcén, szerintem ilyet elsősorban a hasonló tulajdonságú emberek osztogatnak/lájkolnak.

F

2024. júl. 5. 04:45
 18/19 anonim ***** válasza:
17%

“Olvastad a kérdést, hülyegyerek?“

Olvastam , de fogalmad sincs arrol mi az az atvitt ertelemben..

2024. júl. 5. 06:52
 19/19 anonim ***** válasza:

10.

A kínai (és most már az amerikai is) titkosszolgálatok nagy örömére, a sok barom mindent megoszt magáról az eleve ezért létrehozott oldalakon (fész, insta, tiktok, Musk oldala stb.).

2024. júl. 5. 08:11
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!