Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » "Becsulj meg egy ferfit vagy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

"Becsulj meg egy ferfit vagy ha nem becsulod meg, majd lesz**ja mas." Ez szo szerint kell erteni?

Figyelt kérdés

Tiktok lattam ezt a gondolatot es 20 ezer lajk volt rajta es eleg sok ejszakai eletet elo fiu ujrakozolte..szoval elegge tetszik az a gondolat a ferfiaknak. Nekem nincs tapasztalom ilyen teren, nem volt még kapcsolatom de ezt tenyleg szo szerint kell erteni? Szerintem ezt inkabb suttyo ferfiak irtak es azok is lajkoltak be ennyien de mi ez? Mire gondolnak?

Nyersen fogalmza ha nem adom meg neki azt hogy lesz**pom elegszer ,akkor majd megy es megteszi helyettem mas?

2024. júl. 4. 22:37
A kérdező szavazást indított:
Szo szerint kell erteni
Hulyeseg
16 szavazat
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
76%

Amit a férfiak mondanak, annak mindig a totál ellentéte az igaz.

A valóságban így néz ki a dolog: becsülj meg egy nőt, vagy ha nem, akkor 2 percen belül jön a helyedre minimum 20 másik, aki szívesen foglalkozna vele.

Míg a férfiak többsége a kutyának nem kell.Ezt a tényt azzal palástolják, hogy a befolyásolható nőket ijesztgetik azzal, hogy ha nem csicskul be, akkor jön a többi nő.Hát nem mennek.De amíg a nő ezen kattog, legalább addig sem tudatosul benne, hogy igazából pont ő az, aki bármelyik ujjára talál másik ugyanolyan f*szt, pláne olyat, aki meg sem becsüli.

2024. júl. 4. 22:44
 2/19 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem itt inkább az a mondanivaló, hogy hamar továbbáll. Én ennek nem tudom az igazság tartamát, csak annyit mondok, hogy én érzelmileg még mindig nem tettem túl magam, a másfél éve történt szakításon.
2024. júl. 4. 22:47
 3/19 anonim ***** válasza:
98%

Hangzatos tiktok bölcsesség, semmi más.

Mindentől függetlenül azt mindenki megérdemelné, hogy megbecsüljék. Már aki tisztletettel és normálisan viselkedik a másikkal. De a megbecsülés nem abban merül ki, hogy leszopnak, hanem inkább olyan dolgokban, mint az, hogy nem hazudnak bele a képedbe, nem vernek át, nem árulnak el, törődnek azzal, hogy mit érzel stb.. De nyilván ezek úgy működnek jól, ha kölcsönösen megvannak.

2024. júl. 4. 22:48
 4/19 A kérdező kommentje:
Irtam, hogy a suttyonaknak tetszik az a gondolat szerintem de azert erdekelne mit latnak ok ebbwn
2024. júl. 4. 22:58
 5/19 anonim ***** válasza:
79%
1-es tökéletesen leírta. Itt is ez megy. "Nem kelletek 30 felett senkinek, ti nők" - mondja a 40 éves szűz pasi.
2024. júl. 4. 23:00
 6/19 anonim ***** válasza:
95%

Mit ugyan? A szopást, szexet. Hogy a nő mindig kielégítse őket. De azt már nem írják, hogy hiába hagyja magát a nő és még élvezi is akkor is megunják és elhagyják, vagy megcsalják.

Nem kell velük törődni. Add magad és semmilyen férfi miatt ne menj le kutyába!

2024. júl. 4. 23:00
 7/19 anonim ***** válasza:
38%
Ez annyit jelent ha nem becsulod meg egy ferfi torodeset akkor majd megtalalja egy olyan no aki megbecsuli es te mesz a levesbe..
2024. júl. 4. 23:06
 8/19 anonim ***** válasza:
88%
Már a Titkok is elérte a Facebook szintet. Tele mindenféle ál bölcsességekkel, kozhelyekkel.
2024. júl. 4. 23:17
 9/19 anonim ***** válasza:
49%
A Tiktok az a kicsiknek, ami a Facebook a nyugdíjasoknak.
2024. júl. 4. 23:19
 10/19 anonim ***** válasza:
67%

9

A Tiktokon már mindenki van 0-100 között.

2024. júl. 4. 23:26
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!