Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi lehet ennek a viselkedésnek az oka?Házas nők-férfiak szociális média profiljai, észrevétel...
Mielőtt ezzel jönnének, nem vagyok érdekelt egyik házas félben sem, akik ihlették a kérdés.Csak kíváncsi vagyok rá, ki mit gondol erről az észrevételemről.
Azt vettem észre nagyon sok házas ismerősömnél, hogy a következő képpen néznek ki a házaspárok profiljai mondjuk a facebook-on:
Nők: nyilvánosan "házasra" állított párkapcsolati státusz.
Képek: a nő a gyerekekkel, esetleg a gyerekekkel és a férjével lefotózva.Nagyon kevés esetben, vagy egyáltalán nem posztol a nő magáról olyan képet, amin egyedül van.Mindig csak a gyerekekről, gyerekekkel, férjével.
Ezzel szemben a férfiak profilja így néz ki:
Párkapcsolati státusz egyáltalán nincs megadva, nem lehet eldönteni, hogy az ember egyedülálló, házas, vagy kapcsolatban van, de ez egy dolog...Hanem.A férfi aktívan használja a facebook profilját, gyakran posztol, kommentál, képeket tölt fel, de CSAK saját magáról, és csak olyan képeket, amin mindig egyedül van.Esetleg elvétve akad 1-1 kép, amin a gyerek(ek) szerepelnek, vagy ő a gyerekkel lefotózva.
De olyan kép sehol nincs, ahol a feleségével vannak lefényképezve, holott a feleségnél van kint olyan kép, ahol a férje is úgy ímmel-ámmal, de rajta van.
Na most ez nekem úgy tűnik, hogy a nő profilja alapján adott egy nyíltan házas nő gyerekekkel, férjjel.
Míg a férj profilja kb arra enged következtetni, hogy ő egy szingli férfi, vagy egy egyedülálló apuka.
Nagyon ritkán látok olyan házaspárokat, ahol a férjnél is ki van írva, hogy házas, vagy hogy a feleségével közös fényképei is lennének.
Szerintetek ennek mi lehet az oka?
Azt kérem ne írja senki, hogy biztos a férfit nem érdekli a közösségi média, mivel aktívan használja, meg azt sem, hogy nem szeret posztolni, mivel posztolnak ezek a férfiak, de éppen csak saját magukról.Az sem tűnik jó megfejtésnek, hogy "védelmező a családi életével kapcsolatban", mivel a gyerek létezésére akad 1-1 erre utaló kép, de a felesége létezése csak azok számára derül ki a profil alapján, akik személyesen is ismerik a házaspárt.
#9 Nem is erről volt szó.
Hanem arról, hogy 5000 selfiet kitesz magáról, meg néha a gyerekeiről, vagy a férfi+ a gyerek képet, de a feleségével közösen SOHA.Egyetlen egy darabot sem.Ki sincs írva, hogy házas.
Nem a családról van szó, hanem arról, hogy kvázi letagadja minden létező módon a feleségét, míg a gyerekeit nem, valamint magáról posztol képeket.Amúgy a selfie, meg egy kép, amin egyedül áll valaki, az milyen "témának" számít?
#10 Az bezzeg érdekes, hogy valaki egyedül áll egy fehér fal előtt, vagy mondjuk a gyereke, de a felesége az nem érdekes téma, ezért vele sosem fotózkodik le.Ahha.Értem már.
Átlagos férfiak, átlagos feleséggel.Van közte ronda férfi is átlagos, de csinos feleséggel.
Tehát hogy a nő jobban néz ki nála.
#15 Ez nagyon aranyos meglátás.Én magam is szívesen lennék ennyire naiv.
Gondolom, ha az ilyen szakmunkás Jóskáknak meg könyvelő Béláknak mondjuk Palvin Barbara vagy Angelina Jolie lenne a felesége, akkor azt is letagadná.
Mert a férfiak aztán nem olyanok, hogy ha szerintük jó nőjük van/szeretik a nőjüket, akkor felvágnak vele.Áhh, dehogy.
Sajnàlom, én az előtted szólóval értek egyet.
"ezek nem jóképű, jótestű férfiak, hanem teljesen átlagos emberek.Nem is gazdagok, nincs kiemelkedő egzisztenciájuk"
Megfogadtak az "add le az igenyeidet" c. GYK-s tanacsot, nagynehezen osszejott nekik valami hulladek no, akivel nem boldogok, de egy fokkal jobb, mint a banatrecska, vagyis minek posztolgassanak arrol, amire nem buszkek? A gyerek meg lehet, hogy a no elozo kapcsolatabol van, a faszi meg csak palimadar.
40F incel
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!