Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Nagyon ellegánsan öltözök a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nagyon ellegánsan öltözök a férfiak soknak látnak vagy egyedinek?

Figyelt kérdés

Hetkoznap amikor csak be megyek a varosba pl vasarolni, akkor is felveszek egy borszoknyat elegans felsovel, es mindig ilyenek vannak rajtam, elegans szoknyak felsovel es elegans ruhak. Sosem rovid szoknya es ruha, hanem pont jo, a mellem sosincs ki. Azert magassarkut nem hordok az mar sok lenne szamomra csak elegansabb cipot.

Az erdekelne, hogy a ferfiaknak ez sok vajon vagy egyedinek gondolnak?

Egy eleg rosszhiru varosban lakok itt tenyleg soha senki nem jon velem szemben olyan ruhakban amiket en hordok hetkoznapra.

Amugy a munkam pincer, ugye ott feher ing kell es van amikor reggel en mar ugy megyek dolgozni hogy ne kelljen ott atoltozni. Szoval tenyleg mindig elegansan vagyok de ez vagyok en..en igy erzem jol magam, noiesen. Farmerben nem.

Sok ez a ferfiak szemeben vajon? Lehet hogy emiatt nem mer senki kezdemenyezni?

2024. júl. 4. 21:48
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
96%
A nyári kánikulában is bőrszoknyában jársz harisnyával?
2024. júl. 4. 22:28
 12/17 anonim ***** válasza:
13%

Kétlem, hogy meg tudnák állapítani, pláne két méterről, hogy bőr-e vagy olcsóbb műbőr.

De az állandó szoknyaviselés régimódi és urizáló hatást kelt egyben.

2024. júl. 4. 23:05
 13/17 anonim ***** válasza:
96%

Engem sosem zavart, ha egy nő szoknyát viselt, szeretem a csinos nőket. Amit linkeltél, pl. kifejezetten szép, szexi. Ellenben valóban tud ébreszteni egy olyan gondolatot, hogy a nő túl classy lenne nekem, én oda biztos kevés lennék. De gondolom, egy tökösebb csávót ez nem zavar. Ha valaki visszafogodtabb, akkor neki biztosan segít, ha néha lazábban is lát öltözködni. De őszintén szólva az öltözködésünk általában a személyiségünk kifejeződése is, szóval, ha így érzed jól magad, én nem tudnám javasolni, hogy párkeresési céllal kezdj el máshogy öltözködni. Később úgysem tudnád ezt elfolytani magadban, a hozzád illő férfit meg nyilván nem fogja zavarni.

F

2024. júl. 5. 04:20
 14/17 anonim ***** válasza:
18%
Senki sem tudna eltartani es nem is akarna..
2024. júl. 5. 07:02
 15/17 anonim ***** válasza:
64%
Én szeretem az elegánsan és ízlésesen (értsd: én ízlésemnem megfelelő) öltöző nőket.
2024. júl. 5. 11:12
 16/17 anonim ***** válasza:

Azt tudnám javasolni, hogy fotózd le 3-4 outfited, és úgy kérj véleményt, hogy ki szerint elegáns és kinek tetszik, de ehhez bírni kell a kritikát is.

A második bőrszoknya csak amiatt elegáns mert nem látszik bőrnek, de amúgy közönséges a bőr.

2024. júl. 5. 13:53
 17/17 anonim ***** válasza:
100%
Férfitól függ. Kaptam már meg azt elegánsabban vagy néha extravagánsabban öltözködve (még mielőtt vki megkérdezné, nem k...san és nem szanaszét logózott dizájner cuccokban), hogy remek a stílusérzékem és különleges vagyok, és azt is, hogy biztos nagyképű, nagyigényű, vki le is prostizott azért, mert ki voltam sminkelve és nem farmer meg edzőcipő volt rajtam, hanem egy picit térd alá érő élénk színű nyári ruha).
2024. júl. 5. 14:54
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!