Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Nagyon ellegánsan öltözök a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nagyon ellegánsan öltözök a férfiak soknak látnak vagy egyedinek?

Figyelt kérdés

Hetkoznap amikor csak be megyek a varosba pl vasarolni, akkor is felveszek egy borszoknyat elegans felsovel, es mindig ilyenek vannak rajtam, elegans szoknyak felsovel es elegans ruhak. Sosem rovid szoknya es ruha, hanem pont jo, a mellem sosincs ki. Azert magassarkut nem hordok az mar sok lenne szamomra csak elegansabb cipot.

Az erdekelne, hogy a ferfiaknak ez sok vajon vagy egyedinek gondolnak?

Egy eleg rosszhiru varosban lakok itt tenyleg soha senki nem jon velem szemben olyan ruhakban amiket en hordok hetkoznapra.

Amugy a munkam pincer, ugye ott feher ing kell es van amikor reggel en mar ugy megyek dolgozni hogy ne kelljen ott atoltozni. Szoval tenyleg mindig elegansan vagyok de ez vagyok en..en igy erzem jol magam, noiesen. Farmerben nem.

Sok ez a ferfiak szemeben vajon? Lehet hogy emiatt nem mer senki kezdemenyezni?

2024. júl. 4. 21:48
A kérdező szavazást indított:
Sok
Kulonleges, nincs ebben rossz
11 szavazat
1 2
 1/17 A kérdező kommentje:
Amugy nekem ez sokat jelent az eletemben az oltozkodes. Ez teljesen en vagyok. Csak neha elgondolkodok sok e a ferfiak szemeben mert mindenki bamul de kezdemenyezni eloben soha nem szoktak es felnek ugy erzem.
2024. júl. 4. 21:49
 2/17 anonim ***** válasza:
88%
A bőrszoknya minden csak nem elegáns, attól hogy ezerszer leírod az elegáns szót, nem tudjuk, hogyan öltözködsz és hogy miféle megerősítésre számítasz itt, mert van akinek már egy balerina cipő is túl elegáns, más meg abba jár piacra.
2024. júl. 4. 21:53
 3/17 A kérdező kommentje:
Szerintem elegans a borszoknya de nem minden tipusu az. Pl ez elegenas , van ilyenem is [link]
2024. júl. 4. 21:58
 4/17 A kérdező kommentje:
Nem megerositesre szamitok..csak megkerdeztem hogy a mindennapi szoknya sok e. Eszmeletlen ez az oldal..
2024. júl. 4. 21:58
 5/17 anonim ***** válasza:
89%
2-es: Szerintem a bőrszoknya nem elegáns, de ez ne befolyásoljon a viselésében
2024. júl. 4. 22:01
 6/17 A kérdező kommentje:
2024. júl. 4. 22:02
 7/17 anonim ***** válasza:
100%
Idiótának !
2024. júl. 4. 22:12
 8/17 anonim ***** válasza:
96%

"nekem ez sokat jelent az eletemben az oltozkodes. Ez teljesen en vagyok"

Akkor örülj neki, hogy úgy öltözhetsz, ahogy szeretnél.

Honnan tudhatnám, mit gondolnak rólad "a férfiak"?

Hányan, hol, kik?

Ha (ők, a férfiak) nem akarnak ismerkedni veled, akkor még várnod kell az igazira.

2024. júl. 4. 22:17
 9/17 anonim ***** válasza:
46%

Azért nem kezdeményeznek, mert drágának látszol és az is vagy.

A legtöbb pasi nem tud neked 200 ezres Boss ruhákat venni, a pincér fizetésedből egy lepattant városban pedig neked sem telik rá.

2024. júl. 4. 22:17
 10/17 anonim ***** válasza:
83%

1. A bőrszoknya nem elegáns.

2. Hogy mit gondolnak rólad, azt mi nem tudhatjuk.

3. Ők nem tudják, hogy te csak vásárolni mész így, és nem voltál/mész előtte/utána máshova.

2024. júl. 4. 22:25
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!