Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a véleményetek a következő szituról? Nem túl gyors ez?
Tavaly nyáron elváltam, év végén (november) összejöttem a párommal, akit már amúgy régebbről ismerek. 40 éves elmúltam.
Nekem már van gyerekem, neki nincs és szeretne. Összeköltözés szeretne költözni hamarosan (október), és gyereket is szeretne mielőbb...
Én is szeretném, de mit fognak szólni a környezetemben az emberek? Nem túl gyors ez? Nem fognak emiatt megszólni pl a suliban a gyerekeim tanárai vagy a többi szülő...
de mit fognak szólni a környezetemben az emberek?
Ne haragudj, nem a falu szája az elsődleges, hanem hogy egy éve se vagytok együtt, együtt se éltek, neked GYEREKED van, akit még azt se tudod, hogy fognak tudni az új hapsival együtt élni, de már hipp-hopp szülnél egy félidegennek egy gyereket. Mert ő szeretne. Amúgy jól vagy?
Írta a kérdező egy szóval is, hogy nő?...
Szülje meg ő!
A joga megvan hozzá...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!