Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők! Tényleg vagytok inkább egyedül, mint kapcsolatban?
Már a sokadik hasonló megjegyzést olvasom itt, illetve további hozzászólás, miszerint akkor csak magáról kell gondoskodnia...
Ezek szerint MINDEN férfiről gondoskodni kell...?
Hát nem tudom, én ezt valahogy sosem vártam el.
Ki az, aki így beszél az összes nő nevében?
Egy SZAR kapcsolatnál ezerszer jobb az egyedüllét. És sajnos rengeteg olyan férfi van, akinél sokkal jobb opció az egyedüllét. Nem az összes, és simán lehet találni értelmest is, de amikor választhatom azt, aki bunkón jött oda ismerkedni, munkanélküli naplopó, aki ki akarja magát tartatni, igénytelen, büdös vagy éppen hímsoviniszta tahó, pótanyukát keres és egy szalmaszálat nem hajlandó arrébbtenni stb. nem fogok csak azért összejönni vele, hogy "jaj, addig se legyek magányos". Meg a másik, ha semmi nem vonz benne szexuálisan, akkor magamat erőszakolom meg, ha belemegyek egy kapcsolatba.
Én pl. előző kapcsolatom után 5 évig szingli voltam... ennek a nagy rlsze tudatos volt, mert össze kellett magam szednem (nem a szakítás miatt, hanem más okokból) meg volt közben covid is. 1-2 jelentkező akadt, de tudtam, hogy magammal fogok kib...ni, ha elmegyek velük. Aztán felmentem nemrég társkeresőre és találtam valakit, akivel JÓ a kapcsolat. Én alapvetően romantikus típus vagyok, és nekem az ideális a párkapcsolatban létezés, de csak akkor, ha az egy érzelmekben gazdag, meghitt, egyenlőségen alapuló párkapcsolat, nem akármilyen langyos kaki. Ezért kell megtanulni sztem egyedül is vmennyire boldognak lenni.
Igen. Hát, ahogy vártam, a rossz tapasztalatok azok, amiért kialakulnak az ilyen elméletek, azért valamennyire nyitottnak kellene lenni a világra, meg szélesebb látókörrel rendelkezni, hogy valaki csak odáig jusson: mindenférfiegyforma.
Ez is egy személyiségjegy, ha valaki korlátolt, meg gyakorlatilag általánosításból áll az élete...
Lehet, nem véletlen az egyedüllét....
"blablabla. Hagyjuk ezt a süket dumát, ezzel csak a lúzerek áltatják saját magukat, meg persze a nőket."
12-es, egen, én is mondhattam volna, kiknek az érdeke terjeszteni azt a filozófiát, hogy a nőknek inkább jobb egyedül?
Nézhet ki egy nő akárhogy, ha ilyen borzalmas egy f.sadék modora van, meg hozzáállása az élethez....
"Mi az ami miatt te Wonder Woman lennél?"
Ezt majd a velem ismerkedők meglátják, neked semmi közöd hozzám.
"én is mondhattam volna, kiknek az érdeke terjeszteni azt a filozófiát, hogy a nőknek inkább jobb egyedül?"
Kinek?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!