Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Nők! Tényleg vagytok inkább...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nők! Tényleg vagytok inkább egyedül, mint kapcsolatban?

Figyelt kérdés

Már a sokadik hasonló megjegyzést olvasom itt, illetve további hozzászólás, miszerint akkor csak magáról kell gondoskodnia...

Ezek szerint MINDEN férfiről gondoskodni kell...?

Hát nem tudom, én ezt valahogy sosem vártam el.

Ki az, aki így beszél az összes nő nevében?

2024. júl. 2. 19:33
1 2 3 4
 11/36 anonim ***** válasza:
87%
Én tényleg. Nekem egy kapcsolat lemerítő. Nem akarok folyamat azon görcsölni, hogy a párom szeret-e, kibeszél-e a haveroknak, undorodik-e tőlem.
2024. júl. 2. 22:30
 12/36 anonim ***** válasza:
78%

Blablabla. A házasságok többsége úgy ér véget, hogy a férj félredug egy szebb, fiatalabb, vékonyabb nővel. Mikor megromlik a házasság, az első, hogy hát biztos elhízott a felesége, meg elhervadt.

Lehet egy nő odaadó feleség, jó anya, jó háziasszony, konyhatündér, kedves és jó, meg amit akarsz. A kedves férje úgy otthagyja gyerekestől, mint a xart, az első fiatal punciért, aki megáll neki.

Hagyjuk ezt a süket dumát, ezzel csak a lúzerek áltatják saját magukat, meg persze a nőket. Aztán aki a legjobban bizonygatja, hogy ha végre lenne egy rendes barátnője, ő mennyire meg tudná becsülni, az fog először félrelépni, mert nem fog lemondani a kínálkozó lehetőségről. Ha meg önként nem jön, akkor elmegy prostihoz. Ilyenek teszik ki a vendégkört.

A belső értékek semmit sem jelentenek. A férfi a szemével meg a farkával szeret, nem a szívével.

2024. júl. 2. 22:34
 13/36 anonim ***** válasza:
85%
12-es, az utolsó mondatod rendkívül találó, annyival egészíteném ki, a férfiak úgy vannak bekötve tisztelet a ritka kivételnek: Szükségem van rád, ezért szeretlek! A nők pedig: Szeretlek és szükségem van rád!
2024. júl. 2. 22:43
 14/36 anonim ***** válasza:
92%
Pont úgy vagyok, mint 4, egy mingli kapcsolatban jól ellennék, de gatyamosás, vacsorafőzés, sörnyitás minden este, köszönöm,nem.
2024. júl. 2. 23:12
 15/36 anonim ***** válasza:
4%
12. Pont fordítva van. A férfi az aki a szívével szeret, a nő pedig aki a puncijával. A férfi olyan nőt keres aki külsőre belsőre megfogja, a nőknek pedig csak a külső számít. Amikor azt mondjátok nincs normális férfi, akkor arra gondoltok hogy nincs olyan férfi aki elég jóképű, jótestű, nagyfarkú.
2024. júl. 2. 23:15
 16/36 anonim ***** válasza:
83%

A férfiak nem szeretnek, ha megöregszel, ami ellen nem lehet tenni. Nem szeretnek, ha megbetegszel, azonnal mást keresnek. Nem szeretnek, ha nem teszel meg nekik dolgokat.

Semmit nem adnak, cserébe semmi nem elég nekik, amit adsz.

2024. júl. 2. 23:18
 17/36 anonim ***** válasza:
10%
Nem. A férfi az aki szeret, csak ti nők pont olyan férfit akartok akinek nem kelletek. A nő az aki azt nézi mit tud neki nyújtani egy férfi.
2024. júl. 2. 23:20
 18/36 anonim ***** válasza:
96%
Vagy te akarsz olyan nőt, akinek te nem kellesz,erre nem gondoltál?
2024. júl. 2. 23:24
 19/36 anonim ***** válasza:
100%
17, ne kapsz aranyeret az erőlködéstől.
2024. júl. 2. 23:24
 20/36 anonim ***** válasza:
0%
18. Én nem akarok olyan nőt akinek nem kellek. A nők akarnak olyan férfit akinek nem kellenek.
2024. júl. 2. 23:27
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!