Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők! Tényleg vagytok inkább egyedül, mint kapcsolatban?
Már a sokadik hasonló megjegyzést olvasom itt, illetve további hozzászólás, miszerint akkor csak magáról kell gondoskodnia...
Ezek szerint MINDEN férfiről gondoskodni kell...?
Hát nem tudom, én ezt valahogy sosem vártam el.
Ki az, aki így beszél az összes nő nevében?
Blablabla. A házasságok többsége úgy ér véget, hogy a férj félredug egy szebb, fiatalabb, vékonyabb nővel. Mikor megromlik a házasság, az első, hogy hát biztos elhízott a felesége, meg elhervadt.
Lehet egy nő odaadó feleség, jó anya, jó háziasszony, konyhatündér, kedves és jó, meg amit akarsz. A kedves férje úgy otthagyja gyerekestől, mint a xart, az első fiatal punciért, aki megáll neki.
Hagyjuk ezt a süket dumát, ezzel csak a lúzerek áltatják saját magukat, meg persze a nőket. Aztán aki a legjobban bizonygatja, hogy ha végre lenne egy rendes barátnője, ő mennyire meg tudná becsülni, az fog először félrelépni, mert nem fog lemondani a kínálkozó lehetőségről. Ha meg önként nem jön, akkor elmegy prostihoz. Ilyenek teszik ki a vendégkört.
A belső értékek semmit sem jelentenek. A férfi a szemével meg a farkával szeret, nem a szívével.
A férfiak nem szeretnek, ha megöregszel, ami ellen nem lehet tenni. Nem szeretnek, ha megbetegszel, azonnal mást keresnek. Nem szeretnek, ha nem teszel meg nekik dolgokat.
Semmit nem adnak, cserébe semmi nem elég nekik, amit adsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!