Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi volt az első gondolatod, mikor először megláttad (vagy meghallottad) a későbbi párodat?
Figyelt kérdés
2024. júl. 1. 14:46
11/16 Laylah válasza:
A hangjával "találkoztam" először, közös játék során. A reakcióm kb. annyi volt, hogy "gyaaaa", aztán lehajoltam felkaparni az államat a padlóról. :D Aztán nem kommunikáltunk/játszottunk együtt hónapokig, idén február végén, március elején indult el a dolog annak ellenére, hogy mindketten felfigyeltünk egymásra már tavaly, az első alkalommal is.
12/16 anonim válasza:
A munkahelyemen jött szembe a folyosón. Azt gondoltam",az igen, rég láttam ilyen jóképű férfit, milyen jól áll neki az az öltöny, ki lehet ez?"
Miután visszaértem az irodámba, el is újságoltam a kollégámnak, hogy egy Adonisz mászkál a folyosón:) 12 éve együtt, 2 gyerek. El se hiszem, mintha tegnap lett volna.
13/16 anonim válasza:
azt, hogy egy ilyen k.rva jó lazac színű inget én is beszerzek magamnak!
(nem szereztem be, de majd ősszel... :))
14/16 anonim válasza:
Mintha zavarban lenne. Még új. De szép!
15/16 anonim válasza:
Úristen, de jó pasi🥰 Biztos nem fogok neki kelleni... Hát nem így lett, 🥳, azóta házasok vagyunk:)
16/16 anonim válasza:
Társkeresős ismerkedés volt, a képei alapján tetszett, hogy kedves a mosolya, mindegyiken nevetett, a tekintete is ragyogott, értelmet és huncutságot sugárzott. Nem zavart, hogy kicsit már meghízott és kopaszodik, mert mindent felülírt az az átható kedvesség ami sütött a képeiről. Élőben sem csalódtam, a megjelenése magabiztos és éltvidám volt, annak ellenére, hogy sok rossz dolgon ment keresztül és saját bevallása szerint halálra izgulta magát a randink miatt. Azóta sem csalódtam benne, ugyanaz az éltvidám, kedves és figyelmes ember, akinek megismertem. Kicsit pocakos, teljesen kopasz, de elmondhatatlanul jóképű és férfias. A kor és a szar házasság, ami lestrapálta semmit nem vesz el a személyes kisugárzásából. Azóta is imádom nézni, bármit is csinál, még amikor hulla fáradtan, koszosan hazaér a munkából akkor is olyannak látom, mint az első randinkon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!