Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csajok fontos hogy egy Férfinek legyen jogosítvànya és autója?
Alap. Van akit nem érdekel ahogy feljebb írták.
Ha neked nincs akkor csinálj ha ezért hátrányba érzed magad.
Nekem is alap foleg a jogositvany léte.
Bar az en korosztalyomban mar az auto meglete is az. (30)
Régebben nem érdekelt és elnéztem, hogy nincs nekik se ez se az. De most már el sem tudnám képzelni…
Nekem fontos, de ez itt nagyon vidék, 20-25 km a legközelebbi kisváros minden irányba. Munkába jároshoz itt elengedhetetlen. Általában nem is helyi párom szokott lenni (kevés a 30-as helyi férfi, aki van, az vagy totál tróger vagy foglalt)
Nekem van jogsim, kocsim, de nem szeretnék mindig én utazni, ill fuvarozni a másikat, főleg ha pl 20 km-vel arrébb lakik. Volt rá példa és elég is volt. 35 km-re lakott egy régi exem, nem volt kocsija. Másból sem állt a szabadidőm, csak hogy jöttem-mentem. Meg azért oda-vissza 70 km-t a taliért heti többször a pénztárcám is megérezte.
nekem van jogsi még kamionra is meg kocsi is de hova dugjam fel őket?
kb lesz.rják a nők, ma már minden félnótásnak lehet
Nekem is alap volt.
Indok:
Nekem van, ne használjon ki... volt rá példa, hogy drágaszíve taxinak nézett
Inkább el sem olvasom a többi választ, hanem leírom a sajátomat. Mert a mai világban igenis kell.
Férfiként ha van normális kereseted és egzisztenciád, ezt a kérdést fel sem szabadna tenned.
Mit gondolsz, ha lesz barátnőd, nem kell majd elmennetek sehová? Szórakozni, moziba, akárhová.
Nem kell állandóan használni azt az autót, de legyen, ha megteheted. Nyugodtan le lehet pontozni, de én kellemetlenül érezném magamat úgy csajozva, hogy rá vagyunk utalva a tömegközlekedésre.
Ha nagyon rossz anyagi helyzetben vagy, megértem a kérdésed. Ha nem, és össze tudsz ezekre gyűjteni, akkor viszont nem. A mai világban kell.
20F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!