Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan fogalmazzam meg az sms-t? Amiben az legyne hogy tetszel nekem nagyon
Megfogalmazni úgy kell, hogy gondolsz valamire és leírod.
De ne sms-ben mondd el neki, hogy tetszik, vagy ha így akarod, hát egye fene, viszont sokkal jobb, ha először személyesen hallja, mert bénának fogsz tűnni. Az mindegy, hogy ott esetleg elbénázod, legalább bevállaltad.
xDD fölöttem lévö xDD figyi hogyan fogalmazd meg?? hivd fel! megbeszéled vele h hol talizatok és tádádádám v micsoda :D ott megmondod neki és legalább le tod venni h ö hogyan néz rád h érez irántad... :D nah csáó
14/F
öhh gáz h most irok 1 honap után?? mind1 azéé leirom hááátha elolvasod... v már összejöttél vele??? nah mind1 leirom szal.. szntem probáld meg ujra h eljön e veled sééétálni és ha igen akkor KÉRDEZZ RÁÁ amugy most énis igy vagyok 1 csajjal ... de énis parok szal pont joh ember mondja a lényeg h ne féljél :)
14/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!