Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Deszka vagy inkább telt nők?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Léda7 kérdése:

Deszka vagy inkább telt nők?

Figyelt kérdés

A kérdés férfiakhoz szól elsősorban.

Egy nagyon vékony deszka, vagy egy teltebb/molettebb nőt valasztanának, kinézetet nezve?

Hogy melyik amelyik inkább vonzóbb, és melyiket választanák ha ez alapján kellene.

(Persze tudom hogy nem csak ez a befolyásolo a döntésben..) De itt csak kíváncsi vagyok a nézetekre, mint pl valtoztatás szempontjábol...

2024. jún. 28. 05:40
1 2 3 4
 21/33 anonim ***** válasza:
0%
Kinézet alapján nem lehet igazán választani.
2024. jún. 28. 10:11
 22/33 anonim ***** válasza:
46%
Ha már választani kell, akkor inkább a picit teltebb,de ha arányos a test,akkor még jó is lehet. Te milyen vagy?
2024. jún. 28. 10:27
 23/33 anonim ***** válasza:
71%
Deszka
2024. jún. 28. 11:00
 24/33 anonim ***** válasza:
66%
Abszolút telt csajok, akár túlsúllyal is, a deszkával szemben. Fiatalkoromban még bejöttek a vékony csajok, de ahogy volt szerencsém ilyenhez és olyanhoz is, rájöttem, hogy a telt, formás csajok a legjobbak, a vékony csajok, akiken semmi nőies idom nincs, egyáltalán nem izgatnak.
2024. jún. 28. 17:39
 25/33 anonim ***** válasza:
56%

Deszka és telt között vannak átmenetek. Azaz nem minden vékony nő fiúsan vézna. Én mi vagyok, 175/55, sovány, oké, de homokóra, nagy a mellem és nem fiús a csípőm. Mi vagyok, deszka vagy telt? Se deszka, se "telt" (molett) nem vagyok.

Ez egy irigykedő kövér (bocs, telt) nő kérdése.

2024. jún. 28. 17:55
 26/33 anonim ***** válasza:
46%

25ös

Te, ahogy írod, inkább tökéletes vagy. Magas, csinos nagy cicikkel, minden férfi álma!

2024. jún. 28. 18:00
 27/33 anonim ***** válasza:
30%

Csakis a duci, akár nagyon duci csajok!

Ugyanitt szívesen ismerkedem is!

26F :)

2024. jún. 28. 18:08
 28/33 anonim ***** válasza:
80%

#26 köszi, kedves vagy :) de nem bókok halászása miatt írtam amit írtam, idősebb is vagyok, nem fiatal lány, csak nagyon irritál a bodypositivity zászlaja alatt előadott bántalmazás a normál súlyúak és a vékonyak ellen. Nekünk kuss van mert bármit szólunk az testszégyenítés, míg ők kedvükre köpködhetnek (deszka meg az effélék, kutyák játszanak a csontokkal szintű szövegek).

Nincs deszka meg telt. Nagyon sokféle test van.

2024. jún. 28. 19:27
 29/33 anonim ***** válasza:
15%
Vékony nők alatt hatalmas tág pin@ van, ez a tapasztalat, picit husis a legjobb😍
2024. jún. 29. 14:17
 30/33 anonim válasza:
63%
Csakis a telt lányok.
2024. júl. 9. 09:47
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!