Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Deszka vagy inkább telt nők?
A kérdés férfiakhoz szól elsősorban.
Egy nagyon vékony deszka, vagy egy teltebb/molettebb nőt valasztanának, kinézetet nezve?
Hogy melyik amelyik inkább vonzóbb, és melyiket választanák ha ez alapján kellene.
(Persze tudom hogy nem csak ez a befolyásolo a döntésben..) De itt csak kíváncsi vagyok a nézetekre, mint pl valtoztatás szempontjábol...
Deszka és telt között vannak átmenetek. Azaz nem minden vékony nő fiúsan vézna. Én mi vagyok, 175/55, sovány, oké, de homokóra, nagy a mellem és nem fiús a csípőm. Mi vagyok, deszka vagy telt? Se deszka, se "telt" (molett) nem vagyok.
Ez egy irigykedő kövér (bocs, telt) nő kérdése.
25ös
Te, ahogy írod, inkább tökéletes vagy. Magas, csinos nagy cicikkel, minden férfi álma!
Csakis a duci, akár nagyon duci csajok!
Ugyanitt szívesen ismerkedem is!
26F :)
#26 köszi, kedves vagy :) de nem bókok halászása miatt írtam amit írtam, idősebb is vagyok, nem fiatal lány, csak nagyon irritál a bodypositivity zászlaja alatt előadott bántalmazás a normál súlyúak és a vékonyak ellen. Nekünk kuss van mert bármit szólunk az testszégyenítés, míg ők kedvükre köpködhetnek (deszka meg az effélék, kutyák játszanak a csontokkal szintű szövegek).
Nincs deszka meg telt. Nagyon sokféle test van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!