Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Deszka vagy inkább telt nők?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Léda7 kérdése:

Deszka vagy inkább telt nők?

Figyelt kérdés

A kérdés férfiakhoz szól elsősorban.

Egy nagyon vékony deszka, vagy egy teltebb/molettebb nőt valasztanának, kinézetet nezve?

Hogy melyik amelyik inkább vonzóbb, és melyiket választanák ha ez alapján kellene.

(Persze tudom hogy nem csak ez a befolyásolo a döntésben..) De itt csak kíváncsi vagyok a nézetekre, mint pl valtoztatás szempontjábol...

2024. jún. 28. 05:40
1 2 3 4
 1/33 anonim ***** válasza:
84%

A kettő között is vannak jó nők. Nekem eléggé husis csajok jönnek be, szóval egyértelműen utóbbi, de láttam már neten olyan telt nőt aki deszka volt, kis mell, lapos segg. Szóval a teltség nem feltétlen teszi meg a hatását.

Nekem úgy a jó, ha van legalább tenyérnyi melle, fogni való nagyobb hasa és kellően nagy feneke, főleg széles csípővel. A nagyobb mell sem gond, akár lógósabb, vagy kerekebb, viszont fontos, hogy természetes legyen!

2024. jún. 28. 05:47
 2/33 anonim ***** válasza:
53%
Pasikat kérdeztél, de muszáj válaszolnom 40-en túli arányosan telt, nem túlsúlyos nőként. A legnagyobb tisztelettel: a kérdés butaság. A végső kémia dönt, mert van telt és telt, deszka és deszka. Minden más csak felesleges elemzése a semminek. Te kellesz vagy nem kellesz mindig a másiknak a laposságoddal és teltségeddel együtt, nem a laposságod vagy teltséged önmagában.
2024. jún. 28. 06:00
 3/33 anonim ***** válasza:
100%
Számomra inkább a vékony/átlagos nők tetszenek.
2024. jún. 28. 06:52
 4/33 anonim ***** válasza:
35%
Osztom a második válaszoló véleményét, pedig én férfi vagyok.
2024. jún. 28. 07:02
 5/33 anonim ***** válasza:
90%
Csak a ropi!!!
2024. jún. 28. 07:06
 6/33 anonim ***** válasza:
64%
Szembe menne az alapelveimmel ha nem a vékony, "deszka" nőt választanám. A belső a fontos nekem, így az, ha valaki súlyosan elhízik, az a belsőről is sokat elmond: lustaság, önfegyelem hiánya és sokszor társul a túlsúly mellé az önutálat is, ebből adódóan a megkeseredés. Az ilyen embereket meg alapból kerülöm, pláne ha párkapcsolatról van szó.
2024. jún. 28. 07:19
 7/33 anonim ***** válasza:
90%
Csak a deszka
2024. jún. 28. 08:18
 8/33 anonim ***** válasza:
37%

Ha csak a kettő szempontot vesszük figyelembe, akkor a teltebb/molett, ami nekem jobban bejön.

F

2024. jún. 28. 08:35
 9/33 anonim ***** válasza:
91%
Mindenképp deszka.
2024. jún. 28. 08:46
 10/33 anonim ***** válasza:
100%
Vékony hölgyeket szeretem.
2024. jún. 28. 08:51
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!