Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Deszka vagy inkább telt nők?
A kérdés férfiakhoz szól elsősorban.
Egy nagyon vékony deszka, vagy egy teltebb/molettebb nőt valasztanának, kinézetet nezve?
Hogy melyik amelyik inkább vonzóbb, és melyiket választanák ha ez alapján kellene.
(Persze tudom hogy nem csak ez a befolyásolo a döntésben..) De itt csak kíváncsi vagyok a nézetekre, mint pl valtoztatás szempontjábol...
A kettő között is vannak jó nők. Nekem eléggé husis csajok jönnek be, szóval egyértelműen utóbbi, de láttam már neten olyan telt nőt aki deszka volt, kis mell, lapos segg. Szóval a teltség nem feltétlen teszi meg a hatását.
Nekem úgy a jó, ha van legalább tenyérnyi melle, fogni való nagyobb hasa és kellően nagy feneke, főleg széles csípővel. A nagyobb mell sem gond, akár lógósabb, vagy kerekebb, viszont fontos, hogy természetes legyen!
Ha csak a kettő szempontot vesszük figyelembe, akkor a teltebb/molett, ami nekem jobban bejön.
F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!