Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Deszka vagy inkább telt nők?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Léda7 kérdése:

Deszka vagy inkább telt nők?

Figyelt kérdés

A kérdés férfiakhoz szól elsősorban.

Egy nagyon vékony deszka, vagy egy teltebb/molettebb nőt valasztanának, kinézetet nezve?

Hogy melyik amelyik inkább vonzóbb, és melyiket választanák ha ez alapján kellene.

(Persze tudom hogy nem csak ez a befolyásolo a döntésben..) De itt csak kíváncsi vagyok a nézetekre, mint pl valtoztatás szempontjábol...

2024. jún. 28. 05:40
1 2 3 4
 11/33 anonim ***** válasza:
52%

Telt vagy vékony, épp úgy lehet taszító, mint ahogy lehet vonzó is.

Jól kapisgálod, hogy nem ez lesz a döntő szempont.

Mondjuk fogalmaim szerint a telt nem egyenlő a kövérrel.

2024. jún. 28. 09:09
 12/33 anonim ***** válasza:
47%

Szexuálisan a kerekebb, domborulatokkal rendelkező nő izgatóbb, főleg a nagy mellei miatt, viszont a sok felesleg már rengeteg dologban akadályoz amellett, hogy egy egészségtelen életmód következménye.

A "deszka" meg inkább kislányos, mint nőies, amit a személyiségének, szexuális kisugárzásának kell kompenzálnia, de alapvetően sokkal szabadabb életet lehetne élni vele.

2024. jún. 28. 09:12
 13/33 anonim ***** válasza:
66%

Erre így nem lehet válaszolni.

Alapból teltebbet preferálnék, de az összhatáson múlik. Mert teltebb is lehet borzasztóan formátlan az én ízlésemhez, és lehet vékonyan formás a feneke.

Meg nem is olyan egyértelmű ez: pl. a feleségemnek ki de formás melle van, viszont a feneke nagyobb. Ez pl. egy jó kombináció.

2024. jún. 28. 09:14
 14/33 anonim ***** válasza:
35%
#6: a teltség és az elhízás két különböző dolog.
2024. jún. 28. 09:15
 15/33 anonim ***** válasza:
0%

Mi az hogy változtatás szempontjából?

Alkatokra kérdeztél rá, ezt nem tudja változtatni az ember.

2024. jún. 28. 09:17
 16/33 anonim ***** válasza:
41%
Lehet az én válaszommal most nem sokat fogsz tudni kezdeni, de azért leírom. Én azalapján döntenék, hogy összhatásra, kisugárzásra, személyiségre és főleg lélekre milyen, mennyire fog meg. Illetve arc, tekintet és még sok más is nagyon sokat tud számítani. Szóval van aki pl ezek alapján dönt és választ, bár úgy sejtem manapság a kisebbségbe tartozok ezzel a hozzáállással.
2024. jún. 28. 09:29
 17/33 anonim válasza:
44%
Volt telt, majd utána következett a deszka. Ízlésem szerint maradnék az első változatnál, bár szabadjon megjegyeznem, hogy mivel örökmozgó vagyok, így ha a molettség/teltség/kihogynevezi lustasággal is társul, akkor inkább maradok a deszkánál.
2024. jún. 28. 09:38
 18/33 anonim ***** válasza:
78%
Ha mindkettő egészséges keretek között mozog, akkor inkább a vékony. Ha meg egészségtelenül kövér/sovány akko egyik se.
2024. jún. 28. 09:56
 19/33 anonim ***** válasza:
0%
2-es vagyok, 6 és 14: igen, a telt nem egyenértékes az elhízottal. Ezért is red flag az én 66kilóm, mert nem 56 :-) :-)
2024. jún. 28. 10:04
 20/33 anonim ***** válasza:
44%
Mindig a telt nők jöttek be, de ez csak a külső, egy kapcsolathoz a belső értékek is kellenenk. A kislány alkatú nők taszítanak.
2024. jún. 28. 10:04
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!