Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Deszka vagy inkább telt nők?
A kérdés férfiakhoz szól elsősorban.
Egy nagyon vékony deszka, vagy egy teltebb/molettebb nőt valasztanának, kinézetet nezve?
Hogy melyik amelyik inkább vonzóbb, és melyiket választanák ha ez alapján kellene.
(Persze tudom hogy nem csak ez a befolyásolo a döntésben..) De itt csak kíváncsi vagyok a nézetekre, mint pl valtoztatás szempontjábol...
Telt vagy vékony, épp úgy lehet taszító, mint ahogy lehet vonzó is.
Jól kapisgálod, hogy nem ez lesz a döntő szempont.
Mondjuk fogalmaim szerint a telt nem egyenlő a kövérrel.
Szexuálisan a kerekebb, domborulatokkal rendelkező nő izgatóbb, főleg a nagy mellei miatt, viszont a sok felesleg már rengeteg dologban akadályoz amellett, hogy egy egészségtelen életmód következménye.
A "deszka" meg inkább kislányos, mint nőies, amit a személyiségének, szexuális kisugárzásának kell kompenzálnia, de alapvetően sokkal szabadabb életet lehetne élni vele.
Erre így nem lehet válaszolni.
Alapból teltebbet preferálnék, de az összhatáson múlik. Mert teltebb is lehet borzasztóan formátlan az én ízlésemhez, és lehet vékonyan formás a feneke.
Meg nem is olyan egyértelmű ez: pl. a feleségemnek ki de formás melle van, viszont a feneke nagyobb. Ez pl. egy jó kombináció.
Mi az hogy változtatás szempontjából?
Alkatokra kérdeztél rá, ezt nem tudja változtatni az ember.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!