Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van az, hogy néhány ember negatív jelzése napokra romokba dönt?
A helyzet az, hogy vannak számomra fontos emberek. Ha a fontos emberek negatív jelzővel illetnek, akkor mindenáron beakarom bizonyítani, hogy nincs igazuk.
Van egy barátom akinek a véleménye fontos. Pont ezért sokat hazudtam neki, mert jobbnak akartam tűnni. Amióta ez kiderült kb 1 éve már lépten-nyomon azt hallgatom, hogy hazudozom. Pedig már nem. Mindig őszinte vagyok de ő már nem hiszi el. Én nem tudom ezt elengedni.
Olyan dolgokat vág a fejemhez, hogy takarodjak, megint hazudok, undorítóan beszél velem mások előtt is. Én pedig bizonygatom az igazam. Erre mindig az a válasza, hogy neki nincs kedve arról megbizonyosodni,hogy igazat mondok e , neki mindig hazug ember maradok.
Ettől függetlenül tudom, hogy jó ember lennék, jól eltudnánk lenni, ezért is zavar, hogy nem ad esélyt ennek.
A pozitív jelzések, amikor valaki jó dolgot mond rólam, egyszerűen nem is hiszem el vagy nem érdekel. Egyből az jut eszembe, hogy mások milyen rossz véleménnyel vannak.
Miert van ez ? Ez valami személyiségzavar ?
"sokat hazudtam neki" - "Amióta ez kiderült ... azt hallgatom, hogy hazudozom"
Tettek -> következmények. Erre nem tudok mást mondani.
Azt, hogy undorítóan vagy megalázóan viselkedik veled mások előtt, azt meg nem hagynám.
Ne vedd egyből magadra a megjegyzéseket. Amint hallasz egy ilyet, kérdezd meg magadtól, hogy ez biztos rám vonatkozik? Ha nem, akkor engedd el. Ha igen, akkor csak annyit válaszolj, hogy:
"Köszönöm az észrevételedet, elgondolkozom rajta".
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!