Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mi szűrhető le ebből?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi szűrhető le ebből?

Figyelt kérdés

Tetszik egy lány az edzőteremből. Addig jutottam vele, hogy ráköszöntem kétszer. Eltelt kb. egy hónap és face-en írtam neki születésnapjára. Kedvesen reagált szintén szivecskés csókkal.

Majd utána amikor viccelődtem vele, többször használta a röhögő smiley-t, majd amikor ismét írtam neki valamit, arra csak egy fejére fordított lefele mosolyt reagált. Ez azt jelenti szarkasztikus velem, magyarul csak szórakozott? Tipikus fitnesses csaj, de gondoltam már komolyabbat akar, mert 36 körül van.

2024. jún. 25. 21:12
 1/6 anonim ***** válasza:
Az életkor semmit sem jelent, sokan csak hülyítik a másikat, meg semmit sem gondolnak komolyan. Ha komolyan érdekelnéd őt, akkor nem csak smiley-kat küldözgetne neked. Vagy ennyire nem érdekled, vagy csak egy öregedő testbe zárt agyhalott tini. Szerintem hagyd a francba, nem ér annyit az egész, hogy agyalj a dolgon.
2024. jún. 25. 21:25
 2/6 A kérdező kommentje:

Mindegyikre reagált szöveggel is, csak használta ezeket is. Illetve egyszer csak a lefele fordított smiley-val. Ott nem is írtam neki már semmit, mert csak ezt a reakciót volt képes rábaszni.

Ami fura, hogy a 2 évvel ezelőtti fitness bajnokság díjátadós, fürdőruhás képe van fent a borítóképén és a sima profilképén is. Más képet nem is látok róla egyáltalán, pedig ismerősöm.

2024. jún. 25. 21:32
 3/6 anonim ***** válasza:
100%

Lehet bejött neki a humorod és hogy foglalkoztál vele, csak épp ennyire sekélyes a netes kommunikációja. Lehet telóról pötyög. Vagy ki tudja, lehet élőben is így kommunikál, és semmi rossznak nem szánja sőt még jónak hiszi. De az is lehet flegma, és hogy csak ennyit érsz meg neki.

Összességében szerintem csak ennyiből nem fogod tudni helyesen megállapítani hogy mi a helyzet. Én azt tanácsolnám hogy a terembe próbálj vele interakcióba kerülni, na ott fogod látni mi a helyzet. Hogy mennyire nyitott rád, mennyire érdeklődő, mennyire mosolygós esetleg mennyire flörtölős. Ebből fogod tudni leszűrni a valóságot, mert a chat sokaknál teljesen félrevezető.

2024. jún. 25. 21:37
 4/6 anonim ***** válasza:
Van mikor nem tudsz mit reagálni arra, amit a másik ír. Én nagyon sokat tudok írni, de nálam is vannak olyan helyzetek, mikor nem tudom mit is írjak, ezért küldök egy smileyt. De ez semmit nem jelent, csak annyit, hogy én nem tudok most ezzel mit kezdeni. Egyetértek a 3. Hsz-szel
2024. jún. 26. 06:30
 5/6 A kérdező kommentje:

3-as, 4-es Igen, igazatok van.

Viszont: Már többször jártam úgy, hogy nem tulajdonítottam jelentőséget annak, hogy milyen smiley-t rakott az írásomra. Utólag meg ugye kiderült, hogy jó volt a megérzésem. És ugye ilyenkor megjelenik egy félelem bennem, hogy ha most ennek később nem tulajdonítok jelentőséget és tovább érdeklődöm felőle, akkor utólag kiderül, jók voltak a megérzéseim. És nem hallgattam rájuk.

De valóban lehet csak ilyen a kommunikációja. Amikor ez a csevegés megtörtént, nem éreztem negatívnak az ő részéről. Csak utólag jutott eszembe, lehet férreértettem a jeleket.

2024. jún. 26. 07:02
 6/6 anonim ***** válasza:
Hívd el valahová, aztán meglátod, hogy mit mond. Így most teljesen feleslegesen agyalsz.
2024. jún. 26. 10:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!