Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Kedves nők! Nektek mi a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kedves nők! Nektek mi a vonzó egy férfiban? Nem külsőségekre gondolok elsősorban.

Figyelt kérdés

Pl nekem nagyon imponál ha egy nőn látom hogy tök jó anyuka...

Ahogy beszél a gyerekével vagy pl ha házias

2024. jún. 24. 20:56
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
31%
Mr Darcy.
2024. jún. 24. 21:16
 12/23 anonim ***** válasza:
76%
Én legjobban azt szeretem, ha nem hisztis, tettre kész, határozott és rugalmas, megértő, nem csinál ügyet a dolgokból.
2024. jún. 24. 21:44
 13/23 anonim ***** válasza:
73%
12 vagyok. Amit kifelejtettem. Ha inspiráló. Az annyira jóóó. Ha úgy tud létezni, hogy kedvet kap az ember mellette dolgokhoz. Ez egy igazán különleges adottság.
2024. jún. 24. 22:05
 14/23 anonim ***** válasza:
0%
hu öcsém szakad rólam a víz mindjárt elmegy a tippmixem a spanyolokon de akkor kirepítem a tv-t a ablakon
2024. jún. 24. 22:17
 15/23 anonim ***** válasza:
65%

házias, az nagyon nagyon vonzó!

tud és szeret is főzni, kérés nélkül részt vesz a házimunkában, figyelmes (pl. nem felejti el az évfordulónk, a nőnapot) nem agresszív, szorgalmas.

ha emellé jó szerető is, akkor 10 pontos főnyeremény!

2024. jún. 24. 22:17
 16/23 anonim ***** válasza:
49%

A tök jó apukaság nekem is nagyon imponál, a haziasság nem annyira fontos, főleg hogy én az vagyok, vagyis mellettem háziasnak lenni felesleges, és nem tartom feltétlenül férfias jellemvonásnak. Ha pár ételt jól el tud készíteni az azért szexi tud lenni ☺️

Szeretem ha vki nyugalmat, magabiztosságot sugároz már a testtartásával is, még ha néha picit fel is kapja a vizet, de alapvetően egy "buddha" 😁

2024. jún. 24. 22:58
 17/23 anonim ***** válasza:
69%
Gondoskodó, megnyugtató kisugárzása van, empatikus, gyengéd, megértő, ragaszkodó, sosem hagyna cserben, vigyázna rám, kicsit magányos farkas.
2024. jún. 24. 23:36
 18/23 anonim ***** válasza:
31%

Kérdező, akkor neked az elvált, egyedülálló "jó" anyukák jönnek be, aki mellesleg házias is és jó feleség lesz?

Nem kötekedés képpen kérdezem, inkább tök aranyos hogy ilyen az eseted ☺️

2024. jún. 25. 10:04
 19/23 anonim ***** válasza:
75%

Tök aranyos persze 😂

Minden pasi ingyen cselédet keres ….nem egyedi.

2024. jún. 25. 10:14
 20/23 anonim ***** válasza:
0%

Nem kötekedésből, de a #2 válaszoló által írt választól kb hányingert kaptam.

Ez annyira tipikus barbie maszlag, egy olyan ideál ami kb szerintem nem is nagyon létezik. Ez a tipikus elvakult insta, tiktok, face stb közösségi média által eltorzult és kicsorbult ideált láthatjuk....szerintem. Mondjuk azt hiányoltam még, de akkor kaptam volna ágyérgörcsöt, ha hozzátette volna még, hogy szarjon almás fahéjas illatút. F

2024. jún. 25. 10:23
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!