Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért olyan fontos az életetekben a sexa külsőségek?
*szex
Nekem a szex azért fontos, mert a mindennapi élet természetes velejárója (felnőtt párkapcsolatokról beszélünk, de egyébként is- egy felnőtt nő/férfi a legtöbb esetben igényli a szexet, ez ugyanolyan biológiai igény, mint a kaja vagy a víz utáni vágy), és nem mindegy, hogy milyen minőségben jutok hozzá (a kajás hasonlattal élve: nem mindegy, hogy minden nap minőségi, talán kicsit drágább sonkát eszek, vagy veszem a 100 ft/kilós párizsit, amire még a gyártó sem meri kiírni, hogy van benne hús, hanem ilyen körítéseket használ, hogy "aprólék" meg hasonlók).
A külsőségek meg azért fontosak számomra, mert akarjuk vagy sem, az emberek igenis hamar ítélnek, az első benyomás meg olyan jó 70%-ban a megjelenéseden, fellépéseden múlik. Nyilván mindenkinek (de főleg nekem) érdeke, hogy pozitívan vélekedjenek róla, így én is foglalkozom a magam külsejével, törődök magammal, igyekszem ápolt lenni, a házam/kertem/kocsim karban tartani, és ugyanezt az igényességet nyilván elvárom a férjemtől és ezt tanítom a gyerekeimnek is.
Férfi vagy?
Én nő vagyok és utálom aszeet nem értem miért olyan fontos meg mit csorgatjak a nyalukat a pasik meg mit szologatnak be,
A szex fontos számomra, ahogy az első leírta, egészséges felnőtt embereknél a harmonikus párkapcsolat része.
A külsőségek nem fontosak.
Csak az első hozzászólót tudom ismételni én is.
A szex fontos része az ember életének, persze, nem csak "bele a nagyvilágba", fontos hozzá a megfelelő partner.
A külsőségekről: az, hogy ápoltak legyünk, a legfontosabb, ha ez megvan, az adottságok már másodlagosak. Nyilván nem mindenki engedhet meg magának egy drágább gardróbot, de magam is bizonyíthatom, hogy kis pénztárcával is lehet szépen, alkalomhoz illően öltözködni.
En is nő vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!