Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kedves nők! Nektek mi a vonzó egy férfiban? Nem külsőségekre gondolok elsősorban.
Pl nekem nagyon imponál ha egy nőn látom hogy tök jó anyuka...
Ahogy beszél a gyerekével vagy pl ha házias
Férfias, megbízható, bátor, nagylelkű, spontán, okos, humoros.
Ilyet tudok csak szeretni, ilyen a férjem.
Pasiban is vonzó ha házias.
Sokszor kérdezi a társam hogy mivel tudna kedveskedni, hát azzal ha nem a hatalmas rendetlenség tetején akar szexelni, mondjuk ő is meg fog valamit és elteszi a helyére , na ez a vonzó.
Imádom ha egy pasi tud főzni is és ismeri a mosogatógépet, a porszívót meg a mosógépet.
Kiábrándító egy lusta ember.
Nekem az, ha van egy elegáns stílusa- ezt nem elsősorban az öltözködésre értem természetesen.
Legyen egy stabil értékrendje, gerince, amihez tartja magát, ami mentén éli az életét- legyen önazonos és ne csak azért viselkedjen normálisan, mert mások látják, ne csak azokkal, akiktől függ vagy akiknek imponálni akar.
Nekem jól esik látni, ha valaki normálisan beszél pl egy pincérrel akkor is, ha az kilöttyinti a levest, udvarias az idős nénivel a boltban akkor is, ha már egy picit a néni tényleg sok… de nem bunkóskodik, hanem kedvesen leszereli, van 1-2 jó szava, segít levenni valamit.
Ha udvarias, azon a klasszikus módon, ami nekem picit mostanában hiányzik a mindennapokban: természetes számára, hogy előre enged, hogy nem nézi el, ha cipekszem és nemcsak én, hanem más nővel is előzékeny, de nem nyálas, nem tolakodó, hanem olyan elegánsan, nagyvonalúan normális.
Legyen súlya, értéke a szavainak, az ígéreteinek- ha valamire nemet mond, akkor ahhoz tartsa magát, ne kénye-kedve szerint csűrje-csavarja a szavakat és a viselkedését.
Természetesen ha valami változik, lehet módosítani a hozzáállást, véleményt- ez teljesen normális, emberi dolog- de akkor ne sunnyogjon, hanem álljon ki amellett is, hogy meggondolta magát.
Pl ha azt mondja, hogy nem érdekli a házasság, az teljesen OK- ha idő közben megváltozik a véleménye, az is OK, csak szóljon normálisan.
Legyen számára érték a jó modor, az illem, a kedves, normális viselkedés- de azért ne legyen egy karót nyelt fazon se- azt vettem észre, hogy ha egy jó értékrendhez humor is társul, akkor az nagyon szerencsés kombináció.
Szeretem, ha egy embernek rendezett az élete és kb békében van magával, kb elégedett a sorsával- ez nem jelent lustaságot sem és önelégültséget sem, fontos mindig haladni valahová, de nagyon jó érzés olyan ember mellett lenni, aki nem állandóan elégedetlen, panaszkodó, háborgó.
…tudom, tudom, ez így elég sok…de már én is 40 felett vagyok :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!