Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan dolgozzam fel, hogy a barátnőmnek szexkapcsolatai is voltak előttem?
Szerintem semmi közöd a múltjához . Te akkor még nem is voltál az élete része!
Ki kell tapasztalni hogy ki az aki megfelelő, ki tud elégíteni, mielőtt elköteleződünk.
Neked is ezt kellett volna …
Úgy fogadd el, hogy egy totálisan természetes dolog. KB 99,999999 százalék az esély arra, hogy 1.000 nőből 1.000-nek volt már ilyen. Szerintem inkább 10.000-es határozóval kellene számolni, ami azt jelenti, hogy 10.000 nőből, 9.999—nek volt ilyen és egynek nem. Szóval ez ilyen....és nagyon kicsi az esélye annak, hogy olyan lányt találj akinek nem volt alkalmija. Szerintem nagyobb esélyed van telitalálatot nyerni a lottón, mint olyan lányt találj akinek nem volt futó kalandj.
Ezt magadban kell lerendezned, szerintem ha ezen kattogsz ennyire, akkor sajnos ennek a kapcsolatnak ez fogja a végét jelenteni.
Sajnos nekem 3 kapcsolatom is erre ment rá, aztán az idő ahogy telt, a szellemi szintem úgy fejlődött, tehát régen, mondjuk 10 évvel ezelőtt ez tabu volt nekem, az ilyen nők, most meg konkrétan ilyeneket keresek, mert az ilyen nők a szexben sokkal tapasztaltabbak, rátermettebbek, legelábbis én így vettem észre. Plusz, nem elhanyagolható tény, hogy idővel, ha ebből tényleg egy hosszú és monogám párkapcsolat lesz, akkor a nőt nem fogja annyira mélyen izgatni egy futó kaland, mert már volt benne része, tehát nem egy nagy ideált fog elképzelni, hogy "na ezt még nem próbáltam ki, vajon milyen lehet, úgy izgat, olyan kíváncsi vagyok erre", hanem már tudja, hogy milyen ez, tehát nem fogja annyira érdekelni.
Szóval inkább örülj ennek, hogy van egy barátnőd, akivel jó a szex, (márha jó) és jó az érzelmi kapcsolat is.
Én óva intelek attól, hogy ezen rágódj, fogadd el, nyeld le, ez van, nem éri meg ezen filózni, hidd el, kidobott idő, stressz, ideg...szó szerint a semmiért.
Engem nőként már a puszta tény is zavarna, hogy a páromnak azt "fel kell dolgoznia", hogy nekem volt 2-3 szexkapcsolatom. Úgy érezném, hogy alapjaiban különbözik az értékrendünk olyan szinten, hogy az összeegyeztethetetlen.
Viszont kérdező, mikor árulod el nekünk, hogy te milyen előélettel rendelkezel? Kíváncsiak vagyunk, hogy csak tőle várod el, hogy tiszta előélete legyen, vagy te is ugyanezt fel tudod mutatni?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!