Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Annyira ciki, hogy kukáztam néhány zsák flakkont?
Tegnap mikor levittem a szemetet, akkor a konténerek mellett ott volt 4 zsák visszaváltható pet palack, és egy kissebb zsák fél literes alu sörösdoboz. Felszaladtam a kocsikulcsért, majd a zsákokat bepakoltam az autómba. Később elújságoltam a barátnőmnek a fogást, erre kiakadt, hogy leszégyenítem a szomszédok előtt, és mennyire gáz már, hogy kukázok.
Albérletben élünk, nekem diákhitelem van, és kettőnk összkeresete nettó 650e, szóval nem fel minket a pénz. Miért akkora baj, ha ezzel kereshetek, illetve spórolhatok pár ezrest?
En gyerekkoromban csinaltam ezt. Kutyasetaltatassal osszekotve. Osszejott napi 200 forint korul, ami 25 eve jo penz volt.
40F incel
Én is azt mondom, hogy legalább te visszaváltottad.
Amúgy mennyi lesz belőle a "bevétel"?
Amúgy mennyi lesz belőle a "bevétel"?
3950 forintot kaptam. Valamiért egy csomó flakont nem vett be a gép, úgyhogy a maradékot kidobtam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!