Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire hihető hogy azt mondja , hogy egész nap elő sem vette a telefont, a messengeren viszont fent volt egy jópárszor, néhány percekre?
Azt tudom hogy vannak gondok a messengerrel,bár én még nem tapasztaltam,de amit hallottambtöbbször az hogy egyhuzamban folyamatosan aktívnak jelez vkit,holott ki van lépve belőle
De az elég abszurdnak tűnik hogy nem lép be az alkalmazásba, és mégis x időnként azt mutatja hogy fent van egy adott illető.
VElem konkrétan volt ilyen többször is, mindkét oldalon. HA le is van szavazva, hogyy nem hasznos, akkor is.
1-es
Ha felcsatlakozik wifire, elérhetőnek mutatja.
Vagy pl ha a fiamra ráírok messengeren, hiába nincs fent, abban a pillanatban bezöldül. És még órákig nem lép fel mert pl alszik, de aktívnak mutatja őt akkor, amikor megkapta az üzenetet.
Erről jutott eszembe, egyik exem azt kamuzta h nincs messengere, facebookja.
Viberen miközben beszéltünk, folyton pittyegett a messenger.
Persze tagadta, és én voltam a bizalmatlan rossz nő…..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!