Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Azért mindig sportoltatna,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Azért mindig sportoltatna, mert már nem tetszem neki?

Figyelt kérdés
2 éve vagyunk együtt, és hát ezalatt kicsit elengedtem magam, és 11 kilót híztam. Konkrétan nem mondta ki, hogy dagadt vagyok, de gyakran célozgat rá, hogy mozogjak többet. Például menjek vele futni, vagy autó helyett járjak gyalog vagy bringával dolgozni. (6 kilométerre van a munkahelyem, ki a franc kel fel azért 2 órával korábban, hogy gyalogoljon??)
2024. jún. 23. 22:22
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
10. Egy ékesszóló író veszett el benned.
2024. jún. 24. 00:39
 12/16 anonim ***** válasza:
100%
6km 2 óra alatt? tyúklépésben menetelsz?
2024. jún. 24. 02:42
 13/16 anonim ***** válasza:
54%

Igen, jól látod. Ő egy olyan nőbe szeretett bele aki figyelt az egészségére és az alakjára. Nagyon belekényelmesedtél a kapcsolatba és elengedted magad. Én is két éve vagyok együtt a barátnőmmel, ezidő alatt mind a ketten estünk már át hullámvölgyön (nem feltétlenül csak edzéssel kapcsolatban), úgyhogy hoztam pár szabályt, hogy mind a kettőnknek teljesüljenek az igényei:

- minden héten legalább egy randi, telefon nélkül, csak ketten és egymásra figyelve

- mind a ketten figyelünk az egészségünkre és alakunkra, hogy ugyan azok az emberek tudjunk maradni akibe anno a másik beleszeretett

- nem fekszünk le úgy aludni hogy harag van bennünk, ha probléma van, azt alvás előtt ki kell beszélni

A lényeg hogy legyenek lefektetve nagyon világos határok és szabályok. A te példádra visszatérve mivel te reprezentálod a barátodat ha megjelentek valahol, szerintem elvárható hogy a lehető legjobb formádat hozd. Én legalábbis ehhez tartom magam. Én is a lehető legjobb akarok lenni a barátnőm mellett, és tőle is elvárom hogy mindig a lehető legjobb legyen. Ha elengedném magam, az azt jelentené hogy már nem szeretem/tisztelem őt. 100%-ban egyet tudok érteni a barátoddal. Kezdj el fogyni hogy újra az lehess, akit anno megszeretett.

2024. jún. 24. 13:20
 14/16 anonim ***** válasza:
52%
Igen, próbálja diszkréten jelezni, hogy fogynod kéne. Nem akarsz tetszeni neki és egészségesebb lenni, vagy mi a baj? Örülj neki, hogy céloz rá és nem bunkó.
2024. jún. 24. 13:42
 15/16 anonim ***** válasza:
50%
14, megmondhatja egyenesen, de nem bunkón is.
2024. jún. 24. 21:20
 16/16 anonim ***** válasza:
Akkor meg az lenne a baj, hogy miért kövérezte le
2024. jún. 24. 23:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!