Kezdőoldal » Egészség » Táplálkozás » Akiknek sikerült 10-20kg-t...

Akiknek sikerült 10-20kg-t fogyniuk, mennyi idő alatt sikerült? Mennyit és mit sportoltatok közben? Mit változtattatok az étrendeteken?

Figyelt kérdés
jún. 2. 22:35
 1/5 anonim ***** válasza:
78%
Kalóriaszámolás és progresszív súlyzós edzés. Heti fél-egy kiló fogyás a reális.
jún. 2. 22:54
 2/5 anonim ***** válasza:
22%
Ultrabalatont lefutottam (200km+) utána levezetésnek átúsztam hosszában oda-vissza, eközben ledobtam 12 kilót (116 kg voltam és 203 centi magas)
jún. 2. 23:03
 3/5 anonim ***** válasza:
31%

3 hónap alatt fogytam 15 kilót. A húsevő/ragadozó/carnivore nevű diétával. 3 hónapig csak 20%-os zsírtartalmú darált marhahúst, sajtot, sajtkrémet, tojást és vajat ettem, mellé csak vizet/fekete kávét/zöld teát ittam és fűszernek borsot használtam.

(Nem, nem lettem skorbutos, nem, nem ment tőle a hasam, mielőtt valami állat ilyen baromságokat hozna fel. Csak simán fogytam tőle. Azért, mert ezek jó zsíros ételek és kevéstől is jól laksz, aztán sokáig nem leszel tőle éhes.)

jún. 3. 08:29
 4/5 anonim ***** válasza:

2 hónap alatt 16 kiló, bár ebben talán volt konkrétan teljes túlsúly helyett kevés méreganyag is. Egy betiltott gyógyszer okozott rajtam ilyet gyerekként, haspuffadásom volt és teljesen soha nem tűnik el. Már tinikorom végén lefogytam 96-ról 74-re, de munkanélküliként vissza 86-ra és tavalyi nyáron 2 hónap alatt le 70-re.

Elkezdtem teljesen egyedül főzni, egy ideig teljesen átálltam a barna lisztre, egyszercsak hirtelenül és látványosan beindult. A hasam nagy része eltűnt és az arcom is elvékonyodott. Közben túráztam, de én már 10 évtől túrázok és nem volt több. Semmilyen új mozgásom nem volt. Viszont éreztem, hogy egyre könnyebb és gyorsabb vagyok. Pluszban még a hajam hullása és színvesztése visszafordult a 2 hónap alatt, amit a fodrászom világ egyik csodájának tart. Egyébként lelki okokból is sérülhetett a hajam, mert komoly gondom volt addig. Éveken át - punk stílusként és fakó szín miatt is - festettem a hajamat, tinikoromtól nem voltam megelégedve a semmilyen színével, erre rostdús étrendemtől soha nem látott színe lett a hajamnak. Azóta 1 év alatt nem festettem, polcon "rohad" 2 festék.

A kalkulátorok egyébként teljesen fals eredményeket adtak, szerintük híznom kellett volna. Egy lánybarátom 4 hónap alatt fogyott le 30 kilót nálam drasztikusabb étrend-módosítással.

Most visszacsúsztam 74-re, de ennek tudom az okát és ez még teljesen rendben van. :-) Mert a fogyásom után visszaszoktam például zsömlére és kiflire. Csak azokat vontam ki a beindult fogyásom alatt, semmi mást, például ugyanúgy volt sültkrumpli és fehér tészta. De a 70-nél stopot lőttem.

183/74/35/F

jún. 4. 10:09
 5/5 anonim ***** válasza:

4+

Vagyis barna liszt mellett alapvető teljes tudatosság nyilván zöldségekkel, de akkor mindent barnával nyomtam.

Most nokedlit - például levesbe is - durumlisztből vagy durumból és kis barnából készítek. A durum is nagyon jó, talán sokkal jobban átállok arra.

jún. 4. 10:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!