Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Azért mindig sportoltatna,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Azért mindig sportoltatna, mert már nem tetszem neki?

Figyelt kérdés
2 éve vagyunk együtt, és hát ezalatt kicsit elengedtem magam, és 11 kilót híztam. Konkrétan nem mondta ki, hogy dagadt vagyok, de gyakran célozgat rá, hogy mozogjak többet. Például menjek vele futni, vagy autó helyett járjak gyalog vagy bringával dolgozni. (6 kilométerre van a munkahelyem, ki a franc kel fel azért 2 órával korábban, hogy gyalogoljon??)
2024. jún. 23. 22:22
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
80%
Lehet, de buta is, mert a sport kis mértékben járul hozzá a fogyáshoz, a kalóriamennyiségre kéne jobban figyelni.
2024. jún. 23. 22:24
 2/16 A kérdező kommentje:
Nő létemre elég magas vagyok, 179 cm, szóval az a 11kg nem épp annyira látványos.
2024. jún. 23. 22:25
 3/16 anonim ***** válasza:
100%
Az igazi mély szeretetet nem külső tényezők határozzák meg. Viszont a vonzalmat egy bizonyos mértékben igen. 11 kiló nem a világ vége, de alkattól függően mindenkinek máshogy áll. Szerintem ne miatta, hanem magad miatt tegyél lépéseket. Nem kell óriási változásban gondolkodni, már ha egy héten egyszer teszel valamit, az is haladás. Igazából nem is a 11 kiló miatt, hanem azért mert ha egyszer az ember elkezd hízni, azt egyre nehezebb lesz megállítani. Szóval alakíts ki új szokásokat, amik hosszútávon tarthatóak. A séta tényleg csodákra képes. Munka után is sétálhatsz picit, pl. először minden nap csak 15 percet szánj rá. Vagy menjetek akár együtt. Még egyszer mondom: ne miatta, hanem magad miatt.
2024. jún. 23. 22:30
 4/16 anonim ***** válasza:
5%

1-2.

Azért jó ha átmegy izomba

2024. jún. 23. 22:32
 5/16 anonim ***** válasza:
100%
Az van hogy a + kilók miatt nem lát már szexuálisan annyira vonzónak. E miatt kell fogyni.
2024. jún. 23. 22:36
 6/16 anonim ***** válasza:
94%

5 - "a + kilók miatt nem lát már szexuálisan annyira vonzónak"

Vagy épp a szexhiány és a bánat okozta, hogy meghízott a kérdező, persze a hiánypótló többlet kalóriabeviteltől.

2024. jún. 23. 22:55
 7/16 anonim ***** válasza:
3%
Hiába vagy magas. Exem is az volt. És 12 kiló plusszal konkrétan egy kicombosodott birodalmi lépegető lett a vékony modell alkatú csajból.
2024. jún. 23. 23:02
 8/16 anonim ***** válasza:
68%
4, nem tud "átmenni" izomba. De a gyaloglás meg a bicajozás kardio, nem is lesz izmos tőle.
2024. jún. 23. 23:21
 9/16 anonim ***** válasza:
51%

Nyilván szeretné, hogy sportosabb legyél. Most ezért írsz ki ide kérdést??

Nem kell mellébeszélni, hogy ki kel fel 2 órával korábban.... nem kell felkelned két órával korábban, napi 20p intenzív edzéssel és kicsit kevesebb kajával, jobban odafigyelve az alapanyagokkal pik pak lefogynál.

2024. jún. 23. 23:27
 10/16 anonim ***** válasza:
19%

Ha popsira és combra meg hasra ment az szerintem még jó is, imádom amikor egy nőnek nagy popsija van, vastag combokkal, némi hasi zsírral, számomra mesterművek, igen, Isten remekművei az ilyen nők számomra, főleg ha jó nagy húsos punci is társul hozzá, szerintem ennél izgatóbb test nincs a földön. És én pl szeretem a saláta puncit, nincs is jobb mint a saláta punci ajkait felfedezni a nyelvemmel, bebarangolom mint Italia idilli zöldellő hegyeit.

Én meg sosem láttam csúnya puncit, nincs csúnya punci, minden punci egy csoda, egy remekmű, egy álom, egy....gyönyör, szőrösen vagy szőrtelenül....ugyan már.

Dobd ki a pasid és válassz engem.

2024. jún. 23. 23:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!