Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy férfinak "a tenyerén kellene hordozni" a baràtnőjét?
Amikor felkerestem a volt barátnőmet, akkor elutasított. Azt mondta, hogy a mostani pasija a tenyerén hordozza.
Nehéz meghatározni, hogy ez mégis mit jelenthet, de az biztos, hogy én nem csináltam.
Hát azért jóval komolyabb ez a dolog, amint leírtam.
De egyébként megfogadtam, hogy soha többé nem megyek olyan nő után, aki elhagyott.
Ez volt az utolsó.
Többet nem járatom le magam.
Jó kis lecke volt ez nekem.
ez azt jelenti, hogy a férfi egy papucs és körbe rajongja a nőt
nagyon nagyon sok nőnek imponál ez
ha emellé még jól is néz ki a férfi, az a főnyeremény kategória
Vagy a pasi szerelmes, vagy szereti valóban.
Sok mindent jelenthet ez.
Ha szeretek valakit, azt akarom hogy boldog legyen……
Ő ezt a kifejezést használta erre, hogy a tenyerén hordozza.
Érezni ha valaki szeret….
Igen, de látod a férfiak nagy része nem akar nyújtani ennyit sem, ezért pontoztak le téged.
Mások meg családot tartanak el, dolgoznak 2 munkahelyen hogy otthon minden meg legyen, otthont teremtenek.
Óriási különbségek vannak.
Nekem olyan exem volt akitől egy szelet csokit sem kaptam, egyszerűen semmire nem hívott meg 1 év alatt, most meg a férjem mindent meg ad, körbeugrál.
De ez senkit nem érdekel hogy ki hogyan nevezi.
Boldog vagyok, járhatok tanfolyamra, szeptembertől egyetemre, tudunk menni állatkertbe, moziba, lehet szép ruhám.
Lehetnek szükségleteim, igényeim, kimondhatom hogy mit szeretnék, vagy mit nem.
Elfogadó és támogató.
Odafigyel rám maximálisan.
Nem is tudnám elképzelni mégegyszer egy önző férfival, aki saját magára gondolt mindig .
Bement a Lidlbe, kijött 2 kiflivel meg egy szalámival amit magának vett, én meg hurcoltam őt kocsival. Egy szelet csokit nem kaptam tőle, mindig csak magára gondolt.
Ő mit szeret, ő mire vágyik, állandóan csak magáról beszélt.
Akkor inkább valaki szeressen, mint önző legyen , mert az szeretetre képtelen!
"Boldog vagyok, járhatok tanfolyamra, szeptembertől egyetemre, tudunk menni állatkertbe, moziba, lehet szép ruhám."
Ez így úgy hangzik, mint ha a párod a szülőd lenne, te meg a gyerek, akit el kell tartani. Miért nem te biztosítod mindezt neki? Vegyél neki te szép ruhát. Ez így nagyon nem fair vele szemben. Most te vagy az önző, aki csak magára gondol. Te mit adsz bele a kapcsolatba?
Pont ez volt az ultragáz az előző kapcsolatomban .
Én ugráltam neki, én hoztam vittem kocsival én etettem, főztem neki cserébe a nagy semmiért.
A férjem férfi és én pedig a nő.
Aki ezt kiforgatja, az nincs tisztában alapvető fogalmakkal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!