Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mennyire gáz ha a párotok más...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyire gáz ha a párotok más fèrfitől fogad el ajándèkot ? Mèg ha az apró jelentèktelen dolog.

Figyelt kérdés

2024. jún. 23. 18:27
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
7%

Minden nő ilyen. Rövid pórázon tart, közbe meg mindenkivel beszelgetnek, meghivjak oket italra, bulizni, fuvarozzák őket , ajandekot kapnak , maguk korul tartjak a ferfiakat,azzal a szoveggel hogy csak baratok

... undorito.

Nálam az lett a vége hogy meg is csalt -ki gondolta volna- . De talán nalad maskeppen lesz, ennyibol nem irnék le senkit se.

2024. jún. 23. 18:51
 12/22 A kérdező kommentje:
Nem csalt meg fixxen a csávó nagyon nem az esete és nem meg csalós típus egyedül ő tudta el érni a bizalmamat rajta kívűl senkinek mem sikerűlt
2024. jún. 23. 18:54
 13/22 anonim ***** válasza:
0%

De a kérdezőnek igaza van, egy férfi nem ad csak úgy ajándékot egy nőnek. Annak nagyon erős alapja van, hogy elmenjek, én, elmenjek vegyek valamit, valami jót, ami nem nagyon drága, nem nagyon olcsó, nem tucat, de különleges stb stb...végül veszek egy kulcstartót, mert ez mindig nála lesz, mindig ott lesz, mindig emlékezni fog rám, mindig én jutok róla eszébe.

A férfi ezért vette ezt a nőnek. Szóval....ne legyünk álszentek, a nők teljesen más építmények mint a férfiak, nő adhat ajándékot, sőt, nő meg flörtölhet is, aztán max azzal elsimítja, hogy "de hát az nem flört volt", csak te képzeleted bele, egy nő ha ajándékot ad egy pasinak, az vagy a totálisan szerelem, vagy a totális barátság jele. Tehát a #7 válaszoló hülyeséget ír, biztos vagy benne, hogy a férjed hűséges? Na mindegy, én nem szólok bele, nem ültetem a bogarat senki fülébe..

2024. jún. 23. 18:55
 14/22 A kérdező kommentje:
13. Pontosan egy férfi nem ad csak úgy ajándékot egy nőnek mindig van valami hátsó szándék.A nők csak azt látják hogy egy apró ártatlan ajándék.Meg ha van egy párja akkor szól neki ha szüksége van valamire és akkor meg szerz.
2024. jún. 23. 19:00
 15/22 anonim ***** válasza:
100%
Egy kulcstartóról beszélünk. Nem egy drága parfümről.
2024. jún. 23. 19:18
 16/22 anonim ***** válasza:
88%
Ritka egy bizonytalan, önbizalomhiányos ember vagy, kérdező.
2024. jún. 23. 19:41
 17/22 A kérdező kommentje:
16.Ez nem önbizalom hiány ,ez az hogy tudom hogy hogyan gondolkoznak a férfiak és nem a páromban nem bizom hanem abban akitől kapta ennek semmi köze nincs az önbizalom hiányhoz.
2024. jún. 23. 19:46
 18/22 anonim ***** válasza:

Attól függ, mi az a dolog, és miért kaptam.

Nyilván van az a dolog, ami miatt kiakadni vihar a biliben. Ilyen a nőnapi virág, meg a munkahelyen körbekínált szívecske alakú bonbon, amiből meg a pénzügyes Jocó is kapott. Ugyanígy, ha van olyan barát, aki már ahz összejövés előtt megvolt, és csak barát, attól kb. bármit.

Ezen felül én ott húznám meg a határt, hogy "romantikus" meg nagyon értékes dolgokat nem fogadnék el olyantól, aki nem barát szinten van. Illetve olyan dolgot sem, ami apróság volt, de elég szuggesztíven adta oda (nyálasan bókolva pl).

2024. jún. 23. 19:55
 19/22 anonim ***** válasza:
100%
Na, holnap közlöm a kollégámmal, hogy ezentúl még azt sem fogadom el tőle, amit kifejezetten a felesége küld, és büntiből a ma főzött szörp neki szánt adagját sem kapja meg, mert még valaki azt hiszi, hogy hátsó szándékom van...
2024. jún. 23. 19:57
 20/22 anonim ***** válasza:
100%
Nos de, rémesen önbizalomhiányos vagy. Egy magabiztos, nagyvonalú férfinak az ingerküszöbét sem éri el egy nyamvadt kulcstartó.
2024. jún. 23. 19:59
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!