Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mennyire gáz ha a párotok más...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyire gáz ha a párotok más fèrfitől fogad el ajándèkot ? Mèg ha az apró jelentèktelen dolog.

Figyelt kérdés

jún. 23. 18:27
1 2 3
 1/22 anonim ***** válasza:
100%
Mi a kontextus?
jún. 23. 18:28
 2/22 A kérdező kommentje:
Egy apró ajándékot kapott egy másik férfitől úgy hogy kapcsolatban van
jún. 23. 18:35
 3/22 anonim ***** válasza:

Attól függ, mi az. Ha egy szívecskés kulcstartó, plüss, ott azért a másik félnek bár illetlenség ajándékot nem elfogadni, rákérdezhetett volna, mi a szándéka, és illedelmesen elutasítani.

De én kaptam már férfi kollégámtól karkötőt, legjobb kolléganő felirattal. Ebben nincs semmi, kedves gesztus.

jún. 23. 18:38
 4/22 A kérdező kommentje:
És ahelyett hogy vissza utasitotta volna inkább el fogadta
jún. 23. 18:38
 5/22 anonim ***** válasza:
De mi volt az konkrétan????
jún. 23. 18:39
 6/22 A kérdező kommentje:
Mondta hogy kapott egy kulcs tartótt amit a férfi fél évig őrizet hogy oda tudja neki adni és anno flörtölt is vele vagy is be próbálkozott
jún. 23. 18:40
 7/22 anonim ***** válasza:
100%

Férjemnek van egy nő munkatársa (kétgyerekes anyuka), aki külföldi üzleti út után mindig ad páromnak valami helyi különlegességet (japánból édességet, indiából fűszereket stb).

Itthon ketten megesszük. Miért kell mindent túlreagálni?

jún. 23. 18:40
 8/22 A kérdező kommentje:
Csak arra vagyok kivancsi hogy miért kell elfogadni más férfitól ajándékot mikor pár kapcsolatban él a másik része hogy ha én fogadtam volna el akkor kitör a vh .+ A férfiaknál egészen mást jelent egy apró ajándék .
jún. 23. 18:44
 9/22 anonim ***** válasza:
Mert miért ne fogadná el???
jún. 23. 18:49
 10/22 anonim ***** válasza:
5%
Nyilvánvaló tény, hogy a párod érez valamit iránta. Ezért fogadta el. Barátságnál több, szerelemnél talán kevesebb. Aztán lehet kezelgetik egymást.
jún. 23. 18:50
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!