Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők! Belemennétek egy "titokzatos" randiba egy ilyen pasival, aki ilyen pontszámot produkál Photofeeler-en?
Milyen férfi rajzolódna ki bennetek, ha látnátok az eredményeket? Tegyük fel, hogy CSAK A PONTSZÁMOT látnátok, nem tudnátok, hogy néz ki stb. tehát azért lenne egy kis izgalom találkozáskor.
Maximum egy minimális chat lehet randi előtt.
Belemennétek?
Összesen hatvankettő, 29 év alatti nő pontozott le.
Puszta kíváncsiságból kérdezem.
Kérlek, csak nők szavazzanak! Köszi.
Köszi a válaszokat.
Első randik mindig nyilvános helyen vannak, nem csak nálam, szerintem mindenkinél.
1. Nem érdekelnek ilyen fostos random oldalak, mint ez a Photofeeler, sem az, hogy mi folyik ott. Ezért nekem az ott kapott pontszám semmit, de semmit nem jelent, mivel az én személyes ízlésemnek ahhoz nincs köze.
2. Senkivel nem megyek ismeretlenül semmiféle randira.
18:08–>
Rendben, ne idegesítsd fel magad feleslegesen ezen a szép napsütéses szombati napon. 😊 Csak unatkoztam és feltettem a képem, most épp nincs senkim. Eddig is megkörnyékeztek és kezdeményeznek bőven a lányok, de néha mondják, milyen szigorúan nézek.😄
Ne haragudj, de biztos nem fogok küldeni magamról képet vadidegennek.
Ha mindenképp valami paramétert akarsz, akkor elmondom, hogy 26 éves vagyok, kondizok, 175/71, havonta járok fodrászhoz és odafigyelek nagyon, hogy mit eszek-iszok. Ennyit amit elmondok magamról.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!