Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a véleményetek az olyan (eredetileg) magyar nőkről, akik beöltöznek ilyen fekete muszlim köntösbe amit a fejükre is húznak az arab pasijuk miatt?
Budapesten egyre több ilyet látni. Hogy láthatóan magyar a csaj, mert az arcát nem takarja el teljesen, de 36 fokos hőségben is viseli a muszlim köntöst vagy hogy is hívják azt. Nyilván mert az arab pasija rákényszerítette valahogy.
Amikor ilyeneket láttok, mit gondoltok?
"Nyilván mert az arab pasija rákényszerítette valahogy."
Ezt honnan tudod?
Amúgy nem érdekel, az ő élete.
fuh én nemrég láttam, egy akkora ilyen disznót, hogy azóta is sokkos állapotban vagyok. Na őt valahogy megértem, hogy miért választotta inkább a leplet, ami takarja, plusz azt, hogy örült, hogy valaki szóba állt vele...Nóra Islam páros. Tiktokra gyártanak videókat. És ez a 200 kilós tehén most terhes is ráadásul.
Pontosan ezt gondolom...nem jutott neki más, annyira alacsony az önbizalma, hogy ezzel is beérte, kényelmesebb választás volt stb
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!