Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mi a véleményetek az olyan...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi a véleményetek az olyan (eredetileg) magyar nőkről, akik beöltöznek ilyen fekete muszlim köntösbe amit a fejükre is húznak az arab pasijuk miatt?

Figyelt kérdés

Budapesten egyre több ilyet látni. Hogy láthatóan magyar a csaj, mert az arcát nem takarja el teljesen, de 36 fokos hőségben is viseli a muszlim köntöst vagy hogy is hívják azt. Nyilván mert az arab pasija rákényszerítette valahogy.

Amikor ilyeneket láttok, mit gondoltok?

2024. jún. 23. 13:55
 1/8 anonim ***** válasza:
61%
Magánügy. Ha ő így döntött, csinálja.
2024. jún. 23. 14:02
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Na jó, az egyetlen, amin eltöprengek ezzel kapcsolatban, hogy az ilyen nő vajon eredetileg is vallásos volt-e (akár bármilyen más vallás), vagy csak a férje kedvéért lett az.
2024. jún. 23. 14:04
 3/8 anonim ***** válasza:
61%

"Nyilván mert az arab pasija rákényszerítette valahogy."

Ezt honnan tudod?

Amúgy nem érdekel, az ő élete.

2024. jún. 23. 14:04
 4/8 anonim válasza:
100%
"muszlim köntös" 😭
2024. jún. 23. 14:08
 5/8 anonim ***** válasza:
100%
Amíg nem ismerem, semmi. Ha ismerem, akkor próbálnám lebeszélni abban az esetben, ha csak szimplán meg akar felelni a pasijának vagy fél tőle, ő maga viszont nem ért vele egyet. Ha meg ő is át akar térni, nincs vele gondja, vagy akár ő maga is muszlim volt eredetileg is (mert ilyen is van), akkor nem szólok bele.
2024. jún. 23. 14:15
 6/8 anonim ***** válasza:
45%

fuh én nemrég láttam, egy akkora ilyen disznót, hogy azóta is sokkos állapotban vagyok. Na őt valahogy megértem, hogy miért választotta inkább a leplet, ami takarja, plusz azt, hogy örült, hogy valaki szóba állt vele...Nóra Islam páros. Tiktokra gyártanak videókat. És ez a 200 kilós tehén most terhes is ráadásul.

Pontosan ezt gondolom...nem jutott neki más, annyira alacsony az önbizalma, hogy ezzel is beérte, kényelmesebb választás volt stb

2024. jún. 23. 14:27
 7/8 anonim ***** válasza:
Ő dolguk, de az is ha leverik mint a szart őket. Bár őket a magyar férfi is leverheti mert hagyják többnyire.
2024. jún. 23. 14:35
 8/8 anonim ***** válasza:
:O
szept. 16. 18:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!