Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » A fiúk meddig naivak? Féltem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A fiúk meddig naivak? Féltem a gyerekem..

Figyelt kérdés

A kisfiam még kicsi de kezd tini lenni.

És olyanokat látok utcán pl hogy egy c.gopr.sti nyújtogatta felé a nyelvét meg kacsintgatott rá(a gyerekem persze nem is értette, ment tovább simán), vagy megnézik nők de pasik is,(pasik már bókoltak is nekem a fiam miatt)és úgy megakad a tekintetük rajta egyeseknek, vagy mint anyáknak is, hogy na ez tényleg szép kisfiú.

A gyerekem mindekozben meg egy ártatlan kis jószívű nyíltszívű szeretettel teli kis tündér(az mellett hogy rendesen csintalan is), és mivel jön a tinikor első csajok vagy csók, hát kezdem félteni.

Nem a szerelemtől vagy csalódastól meg amik normális lenne, hanem a "szennyes" résztől, amikor pl vki csábitgatja beleviszik drogokba, rákennek balhékat, lehúzzák, vagy bármi.

A pasiknál kb mikor jön el az a kor amikor már átlátnak majd nőkön es ártatlan szerelmesen már nem naivak?

#pasik érése
2024. jún. 23. 10:57
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
90%

Te vagy az anyja? Már most látszik, hogy annyira a te pici ártatlan fiacskád, hogy egy nő se lesz megfelelő hozzá. Hála Istennek sose leszel az anyósom.

A #3 kommentedtől meg egy picit behánytam. Peeeersze, mindenki a te fiadat csodálja és nyilván mindenki csak rá feni a fogát, férfi vagy nő, mindegy. Kicsit leszállhatnál a felhőkből!

Amúgy a gyereked apja mikor kezdett el átlátni rajtad? Vagy még mindig ügyesen manipulálod, kihadználva, hogy ártatlan és naív? Hiszen te is nő vagy!

2024. jún. 23. 12:10
 12/15 anonim ***** válasza:
100%
Nekem fiam van és igen féltem őt előre,de hagyom őt kibontakozni és beszélgetek vele, tanítom. Ha nem érti, hogy a cukros bácsi kicsoda nem rosszból, de nem lehet kissé szellemileg elmaradott?
2024. jún. 23. 12:30
 13/15 anonim ***** válasza:
53%

Most képzeld el kérdező, mit éreznél akkor, ha egy iszonyatosan szép kislányod lenne.Na, akkor aztán félhetnél.Mert a szép lányokat minden utolsó aljas mocskos féreg megtalálja, hogy kihasználhassa és tönkretegye az életét.

A fiadat senki nem tudja semmivel kihasználni, pláne, ha még pénze sem lesz.

2024. jún. 23. 12:42
 14/15 anonim ***** válasza:
Sztem a gyerekek nagy része, hacsak nem kerül rossz társaságba, kiskamasz korában még kicsit naiv. És ez így van rendben. Nem kell a legrosszabbat vizionálni, nagy eséllyel nem fogják 13 éves korában belerángatni dolgokba. Oda kell figyelni, kikkel barátkozik, és ennyi.
2024. jún. 23. 14:22
 15/15 anonim ***** válasza:
100%
Nos a gyerek a te szellemi teljesítményedet örökölte. Hiába szép, sokra nem mész vele.
2024. jún. 23. 14:32
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!