Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A fiúk meddig naivak? Féltem a gyerekem..
A kisfiam még kicsi de kezd tini lenni.
És olyanokat látok utcán pl hogy egy c.gopr.sti nyújtogatta felé a nyelvét meg kacsintgatott rá(a gyerekem persze nem is értette, ment tovább simán), vagy megnézik nők de pasik is,(pasik már bókoltak is nekem a fiam miatt)és úgy megakad a tekintetük rajta egyeseknek, vagy mint anyáknak is, hogy na ez tényleg szép kisfiú.
A gyerekem mindekozben meg egy ártatlan kis jószívű nyíltszívű szeretettel teli kis tündér(az mellett hogy rendesen csintalan is), és mivel jön a tinikor első csajok vagy csók, hát kezdem félteni.
Nem a szerelemtől vagy csalódastól meg amik normális lenne, hanem a "szennyes" résztől, amikor pl vki csábitgatja beleviszik drogokba, rákennek balhékat, lehúzzák, vagy bármi.
A pasiknál kb mikor jön el az a kor amikor már átlátnak majd nőkön es ártatlan szerelmesen már nem naivak?
Te vagy az anyja? Már most látszik, hogy annyira a te pici ártatlan fiacskád, hogy egy nő se lesz megfelelő hozzá. Hála Istennek sose leszel az anyósom.
A #3 kommentedtől meg egy picit behánytam. Peeeersze, mindenki a te fiadat csodálja és nyilván mindenki csak rá feni a fogát, férfi vagy nő, mindegy. Kicsit leszállhatnál a felhőkből!
Amúgy a gyereked apja mikor kezdett el átlátni rajtad? Vagy még mindig ügyesen manipulálod, kihadználva, hogy ártatlan és naív? Hiszen te is nő vagy!
Most képzeld el kérdező, mit éreznél akkor, ha egy iszonyatosan szép kislányod lenne.Na, akkor aztán félhetnél.Mert a szép lányokat minden utolsó aljas mocskos féreg megtalálja, hogy kihasználhassa és tönkretegye az életét.
A fiadat senki nem tudja semmivel kihasználni, pláne, ha még pénze sem lesz.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!