Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » A fiúk meddig naivak? Féltem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A fiúk meddig naivak? Féltem a gyerekem..

Figyelt kérdés

A kisfiam még kicsi de kezd tini lenni.

És olyanokat látok utcán pl hogy egy c.gopr.sti nyújtogatta felé a nyelvét meg kacsintgatott rá(a gyerekem persze nem is értette, ment tovább simán), vagy megnézik nők de pasik is,(pasik már bókoltak is nekem a fiam miatt)és úgy megakad a tekintetük rajta egyeseknek, vagy mint anyáknak is, hogy na ez tényleg szép kisfiú.

A gyerekem mindekozben meg egy ártatlan kis jószívű nyíltszívű szeretettel teli kis tündér(az mellett hogy rendesen csintalan is), és mivel jön a tinikor első csajok vagy csók, hát kezdem félteni.

Nem a szerelemtől vagy csalódastól meg amik normális lenne, hanem a "szennyes" résztől, amikor pl vki csábitgatja beleviszik drogokba, rákennek balhékat, lehúzzák, vagy bármi.

A pasiknál kb mikor jön el az a kor amikor már átlátnak majd nőkön es ártatlan szerelmesen már nem naivak?

#pasik érése
2024. jún. 23. 10:57
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
58%
32 éves vagyok, 31 évesen jöttem rá. F
2024. jún. 23. 10:59
 2/15 anonim ***** válasza:
88%
Úristen, ilyen sok a pedofil meleg?
2024. jún. 23. 11:01
 3/15 A kérdező kommentje:

A pasik ugy bokoknak nekem hogy na ilyen voltam én is gyerekként van esze, vagy pl mikor jottek hozzánk szerelni egyik szerelo mondta a másiknak hogy nézd már milyen vagány kiskölyök és még be is fogták szerelni, más pasi meg azt mondta szeretné ha neki is ilyen gyereke lenne, mindegyik egybol haverkodik vele, viszik (vinnék)barkácsolni meg akarnak neki mindent mutatni, es mindenki mondja higy tapadni fognak rá a nők, a munkatársaim is mondják még hogy nagyon gyönyörű gyerek hogy hoztátok össze?:D

De babakorában is már állitottak le játszón azzal hogy elképesztő hogy ilyen szép baba ilyet még soha nem is láttak. És nem ugy mondja hogy mert szokás, hanem valóban ilyet még nem is látott.

És szinte mindenhol "előnyt" élvez. Mindenki hirtelen készséges vele, a társadalomból szinte csak jókat kap.

De azért a c.gányprosti meg már ez a tulömkengés mindenhonnan kicsit már kezd ijesztő lenni.

A gyerekem vmi irdatlan hiszékeny naiv még és mindenkiben jót lát csak..

2024. jún. 23. 11:10
 4/15 anonim ***** válasza:
100%
Van amelyiknél soha. És nőknél is sok van még mindig, aki azt hiszi, hogy majd a falu bikájának ő marad az egyetlen az életében, mert aaaannyira szerelmes lesz belé, hogy simán képes lesz ellenállni a farka utasításainak. Pláne közös gyerek után. 🤷‍♀️
2024. jún. 23. 11:10
 5/15 A kérdező kommentje:

Szóval 30 körül vagy soha.

Hát "bíztató"..

2024. jún. 23. 11:15
 6/15 anonim ***** válasza:
88%

Egy árva mondatot nem értek, de örülök, ha valaki ilyen :D

Kicsit olyan, mintha egy beszívott illető kirohanása lenne.

2024. jún. 23. 11:23
 7/15 anonim ***** válasza:
100%
El kell neki magyarázni a dolgokat ha eljön az ideje, az a szülő feladata és majd ő eldönti, hogy belemegy-e ebbe-abba vagy se. Ha már felnőtt úgyse tudod visszafogni. Persze a tiltás még rosszabb, meg kell, hogy bízzon benned, hozzád forduljon bármi éri és te tanácsokkal láthatod el. Kell neki pár pofon is, abból tanul, mindentől nem védheted meg.
2024. jún. 23. 11:27
 8/15 anonim ***** válasza:
55%
A fiúk általában véve amikor elérik azt a kort egyáltalán nem naivak inkább a lányok azok és ki is használják azokat a lányokat mint a 21...
2024. jún. 23. 11:31
 9/15 A kérdező kommentje:

Magyarázatokra ma sem hallgat. Egy cukrosbácsi esetet is képtelen mehérteni!

Ha magyarázom hogy attól ha vki nyájasan csokit ad, még nem barát, még leáll velem vitatkozni hogy de kedves akkor barát!

Aztán megy a vitázás azon hogy fiam, a bűnöző is kedves hogy kicsaljon dolgokat.

Ha nagynehezen át is megy vmi, egyébként semmi nem megy át neki.

Semmiféle negatív tapasztalata nincs.

Legutóbb vmi alkoholista csöves kérdezte a nevét mert mellénk all valahol, és szépen be is mutatkozott neki vezeték keresztnévvel.

Mondom neki bakker a lakcímünket vagy bankkártya pinkódom nem akarod meg azt is kiadni neki esetleg?

És számtalanszor látom hogy papolásbol soha, hanem szinte csak tapasztalatokból tanul.

Semmi másból.

És azt mondják kisgyerek kis gond, nagy gyereknél meg majd kössem fel a gatyám is!

2024. jún. 23. 11:40
 10/15 anonim ***** válasza:
87%
Hát ne haragudj, de ezt baromira túlliheged. Igen, értjük, a te eszméletlenül felfoghatatlanul gyönyörű édespofa cukimuki kisfiacskàdat eszméletlenül félted, de a gyereked se hülye. Ha megtanítottad neki azt amit meg kellett, akkor nemet fog mondani a qrvákra, drogokra stb dologra. Nem tudod megvédeni mindentől az életben. Bizony hozni fog majd xar döntéseket is, lehet, hogy a barátai vagy éppen az adott barátnője sem lesz szimpatikus neked és te nem csinálhatsz semmit, mert azaz Ő döntése lesz. De ebből fog majd tanulni, tapasztalni. Nekem lányom van, de felé ennyire nem vagyok ráparázva, ahogyan te a kisfiacskádra. Kicsit nyugodjál le.
2024. jún. 23. 12:04
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!