Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi volt az a helyzet, amikor váratlanul szokatlanul erős vonzalmat kezdtél érezni valaki iránt?
Figyelt kérdés
Akit épphogy megismertél, tehát nem a párod.
Mi volt ami ezt előidézte? Mi lett aztán belőle?
2024. jún. 23. 09:38
11/17 anonim válasza:
Bemutattak neki. Akkor még semmi extra nem volt, de legközelebb amikor megláttam, találkozott a tekintetünk és belém csapott a villám, a gyomrom meg liftezni kezdett. Nem ismertem fel rögtön, csak jött a villámcsapás és akkor ismertem fel. Akkor el akartam rohanni, de abban a pillanatban ott állt mellettem. Beszélni kezdett hozzám és annyira zavarba jöttem, hogy kimenekültem a beszélgetésből. Nem tudom, hogy létezik ilyen, de majdnem öngyilkos lettem miatta, olyan volt vele megismerkedni, hogy a világ kifordult a sarkaiból. Szerintem soha nem fogom teljesen kiheverni.
12/17 anonim válasza:
Gyanús volt, hogy mintha zavarban lenne. Elgondolkoztam, jólesett...
Legközelebb már én is zavarban voltam. Aztán egyszer csak váratlanul felbukkant, konkrétan engem keresett. Na azóta végem van. Soha nem éreztem még ilyet, és mindig meglepődtem magamon, hogy ennyire mélyen érint, ha látom. Persze semmi nem történt, és azóta más irányba mentünk. Hiányzik.
13/17 anonim válasza:
#5 Te a férfi vagy vagy a nő? Vagyis a másik fél miből van, hogy törődik a lelkeddel? Vannak még csodák :)
14/17 anonim válasza:
13. Te ne keress itt noket mert nem akarnak ismerkedni!! Sok valasz meg ferfitol van es a troger azt hiazi no erre kuldi a csajozos szovegeket.. na ezert nem ismerkednek a nok sem!
15/17 anonim válasza:
Nem keresek. Se nőt, se férfit, csak érdekel a téma. 13-as.
16/17 anonim válasza:
2 liter kannas bor, mire kojozanodtam elmulott .
17/17 anonim válasza:
És neked milyen ez a helyzet amiben vagy? Hogy alakul?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!